Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ


Το δόγμα του Προέδρου Ομπάμα είναι «επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, στοχευμένες δολοφονίες και μυστικές επιχειρήσεις και φυσικά φυλακές της CIA» θα δηλώσει στο δίκτυο Democracy Now ο δημοσιογράφος- ερευνητής Τζέρεμι Σκάχιλ. 
Δεν πρόκειται για «αφορισμούς» αλλά συνιστά το συμπέρασμα της έρευνας, που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη βδομάδα στο περιοδικό Nation, και επικεντρώνεται στη δράση της CIA στη Σομαλία. Χώρα που κατά τον Σκάχιλ, από την αρχή της προεδρίας Ομπάμα, το 2009, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των επιχειρήσεων στο πλαίσιο του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» στην Αφρική, αλλά και στην ευρύτερη Μέση Ανατολή.
Σύμφωνα με τον Σκάχιλ, οι μυστικές φυλακές που λειτουργεί η CIA στη Σομαλία αποτελούν στοιχείο της διεύρυνσης των επιχειρήσεών της σε σομαλικό έδαφος. Μία από αυτές λειτουργεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες μάλιστα εντός του διεθνούς αεροδρομίου Αντεν Αντε του Μογκαντίσου. Πρόκειται «για ένα σύμπλεγμα κτιρίων πίσω από μεγάλα τείχη που στις τέσσερις γωνιές προστατεύονται από πύργους ασφαλείας». 

Εφαπτόμενος με το σύμπλεγμα είναι χώρος με οκτώ μεγάλων διαστάσεων υπόστεγα όπου η CIA έχει τα δικά της αεροσκάφη εντός του χώρου του αεροδρομίου καθώς σύμφωνα με το Σκάχιλ οι κρατούμενοι σε άθλιες και φρικιαστικές συνθήκες προέρχονται από πολλές χώρες της περιοχής και στην πλειοψηφία τους από τη Σομαλία, την Κένυα και χώρες στο Κέρας της Αφρικής. Στο μυστικό σύμπλεγμα των φυλακών στο αεροδρόμιο, η CIA χρησιμοποιεί για τη φύλαξή του εξωτερικά Σομαλούς στρατιώτες, ενώ εντός υπάρχει ειδικός χώρος εκπαίδευσης για Σομαλούς και άλλους αυτόχθονες τους οποίους χρησιμοποιεί στις μυστικές επιχειρήσεις εντός αλλά και στις επιχειρήσεις απαγωγής «υπόπτων», ούτως ώστε η αμερικανική κυβέρνηση να μπορεί ανά πάσα στιγμή να αρνηθεί τη δράση τους και την ύπαρξή τους. Μια δεύτερη μυστική φυλακή λειτουργεί στα υπόγεια του κτιρίου που είναι έδρα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Σομαλίας, και επισήμως «λειτουργεί από τις σομαλικές υπηρεσίες» αν και το παράγγελμα δίνουν οι Αμερικανοί πράκτορες, αναλαμβάνουν προσωπικά τις ανακρίσεις, δηλαδή τα βασανιστήρια, ενώ πληρώνει άμεσα και τους Σομαλούς πράκτορες. Η ύπαρξη και των δύο μυστικών φυλακών επιβεβαιώνεται από Σομαλούς αξιωματούχους, στελέχη της μεταβατικής κυβέρνησης (TFG), πρώην κρατούμενους, αλλά ακόμη και από Αμερικανό αξιωματούχο που δήλωσε ότι «είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν πολλοί στενοί δεσμοί συνεργασίας στο πλαίσιο του πολέμου της τρομοκρατίας». 
Η αποκάλυψη αποκτά ειδική βαρύτητα, καθώς συμπίπτει με την αλλαγή σκυτάλης στη CIA και το Πεντάγωνο - ο στρατηγός Πετρέους είναι πλέον επικεφαλής της CIA και ο πρώην επικεφαλής της CIA Λίον Πανέτα, επικεφαλής του Πενταγώνου - και υπό το πρίσμα των σχεδίων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων για την Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: