Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

η διαρροή της BP προκάλεσε μόνιμη καταστροφή στην παγκόσμια θερμορυθμιστική ικανότητα του Gulf Stream

 Gustav Meyrink Petroleum, Petroleum
miastala
Ο Gustav Meyrink, προφήτευσε την Καταστροφή του Κόλπου του Μεξικού το 1903 ! Πολύ πριν δημιουργήσουν την καταστροφή στον κόλπο του Μεξικού, Το 1903 ένας Αυστριακός τραπεζίτης, συγγραφέας και αποκρυφιστής ο Gustav  Meyer, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Gustav Meyrink,  (19 Ιανουαρίου, 1868 – 4 Δεκεμβρίου 1932) έγραψε μια νουβέλα την «Petroleum, Petroleum», μέρος μιας συλλογής διηγημάτων όπου έγραφε στον Πρόλογο : «To assure priority of this prophecy, I state that the following novella has been written in 1903. Gustav Meyrink». Δηλαδή
“Για να βεβαιώσω την Προτεραιότητα αυτής της Προφητείας, Δηλώνω ότι αυτή η νουβέλα Γράφτηκε το 1903. Gustav Meyrink”
Gustav_Meyrink
Η νουβέλα αναφέρει την ιστορία του Dr. Jessegrim που είχε περιουσία πουλώντας μεσκαλίνη. Τότε αποφασίζει να ασχοληθεί με τα πετρέλαια. Όλο το Μεξικό στεκόταν σε σπηλιές γεμάτες η μισογεμάτες με πετρέλαιο. Ο Jessegrim αποφασίζει να ανατινάξει τα διαχωριστικά μεταξύ των σπηλιών. Μετά την τελευταία ανατίναξη το πετρέλαιο θα έρεε στον ωκεανό και θα σχημάτιζε μια γυάλινη επιφάνεια, η οποία θα συνέχιζε να μεγαλώνει, χρησιμοποιώντας το Gulf Stream, καλύπτοντας σύντομα ολόκληρο τον Ατλαντικό. Οι ακτές καταστρέφονται και ο πληθυσμός υποχωρεί στα ενδότερα.
Αντί να συλληφθεί προσλαμβάνεται ως σύμβουλος. Λέει
  • “Εάν το πετρέλαιο συνεχίσει να διαρρέει όπως ήδη γίνεται, θα έχει καλύψει τους ωκεανούς όλου του κόσμου σε 27 με 29 εβδομάδες. Δεν θα υπάρχουν πλέον βροχές , καθώς το νερό δεν θα εξατμίζεται πλέον, το πολύ να βρέχει πετρέλαιο”
    Πρώτα ενώ επικρίνεται η προφητεία του Dr. Jessegrim, γίνεται γρήγορα εύλογη καθώς η κρυφή ροή δεν σταματά, και όταν αυξάνει δραματικά ο Πανικός καταλαμβάνει την ανθρωπότητα. Τηλεγράφημα από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη αναφέρει : “Η διαρροή πετρελαίου συνεχίζεται . Κατάσταση υπερβολικά επικίνδυνη. Ενημερώστε μας εάν η βρώμα είναι και εκεί ανυπόφορη”


Ο Meyrink ήταν μέλος του Ερμητικού Τάγματος της Golden Dawn(!). Στους αποκρυφιστικούς κύκλους που σύχναζε φαντασιώνονταν ότι αν ένα ρεζερβουάρ πετρελαίου απελευθερωνόταν στους ωκεανούς, θα ήταν μια Αποκάλυψη και πιθανά θα κατέστρεφε τον πλανήτη. Θα άρχιζε με μια τεράστια έκρηξη. Ο υπαίτιος, στην νουβέλα του, ο Dr. Jessegrim καταστρέφει την Γη από ένα τυφλό μίσος για την ανθρωπότητα.
Για αυτό ο Meyrink αποκαλούσε την ιστορία του “Προφητεία” και δήλωνε :
“Για να βεβαιώσω την Προτεραιότητα αυτής της Προφητείας, Δηλώνω ότι αυτή η νουβέλα Γράφτηκε το 1903. Gustav Meyrink”
κατέβασε το βιβλίο «Petroleum, Petroleum», στα Γερμανικά ΕΔΩ
Η 7η Προφητεία των Ινδιάνων Hopi έλεγε πως,
«θα έρθει η Ημέρα που η θάλασσα θα γίνει μαύρη και ό,τι κρύβει ζωντανό θα πεθάνει»
και πράγματι ο Κόλπος του Μεξικού μαύρισε από το χυμένο πετρέλαιο, σκοτώνοντας όλη την πανίδα της περιοχής.
To Gulf Stream Σταμάτησε !


gulfstream
Η θερμοκρασία της επιφάνειας στη δυτική Βόρειο Ατλαντικό . Βόρεια Αμερική είναι το μαύρο και σκούρο μπλε χρώμα, (κρύο), το Ρεύμα του Κόλπου είναι κόκκινο (ζεστό). Πηγή: NASA
Δορυφορικές εικόνες, δείχνουν ότι, το ρεύμα του Gulf Loop Current έσπασε και μπορεί να πάψει να λειτουργεί καθ ολοκληρίαν.
Αυτό θα προκαλέσει μαζικές κλιματικές αλλαγές και μάλλον μια εποχή παγετώνων για την Ευρώπη. Διαφαίνεται μεγάλος μπελάς και ακόμη πιο τρελός καιρός. Παρακολουθήστε τον καιρό προσεκτικά σε όλο τον πλανήτη και θα καταλάβετε μόνοι σας τις διαφορές.
Franklingulfstream
εικόνα, χάρτης του Ρεύματος του Κόλπου
Φαίνεται ότι η διαρροή της BP προκάλεσε μόνιμη καταστροφή στην παγκόσμια θερμορυθμιστική ικανότητα του Gulf Stream. Οι τελευταίες δορυφορικές φωτογραφίες του Μαΐου Ιουνίου 2010 επεξεργασμένες από το CCAR (Colorado Center for Astrodynamics Research), και ελεγμένες από τα Frascati Laboratories και συγκρινόμενα με τα προηγούμενα έτη δείχνουν για πρώτη φορά ένα πολύ γρήγορο σπάσιμο του ρεύματος. Αυτό έγινε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου. Σήμερα η κατάσταση είναι χειρότερη, το ρεύμα διασπάστηκε ολοκληρωτικά.
Οι Επικυρίαρχοι ξέρουν καλά τι κάνουν, θέλουν να εξαφανίσουν τώρα τα 9/10 του πληθυσμού της γης.
…και να επαληθεύσουν την προφητεία του δικού τους Gustav Meyrink. Άλλωστε όταν ο Gustav, έγραφε για καταστροφή, ήξερε τι έλεγε.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: