Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Απαιτούν αυτονομία της Θράκης


Έχουν δημιουργήσει τη δική τους σελίδα στο facebook και μέσω αυτής ζητούν την αυτονομία της Θράκης. Μάλιστα γράφουν χαρακτηριστικά: Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ !

Τίποτα από τα παραπάνω δε θα δημιουργούσε ίσως μεγάλη εντύπωση, καθώς αντίστοιχες σελίδες περί αυτονομίας διαφόρων περιοχών υπάρχουν πολλές. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ο χάρτης που παρουσιάζουν για την αυτόνομη Θράκη. Στο χάρτη ΔΕΝ περιλαμβάνεται τμήμα της Ανατολικής Θράκης, αλλά η Ανατολική Μακεδονία, η Δυτική και η Βόρεια Θράκη. Επίσης ζητούν στην αυτόνομη περιοχή να συμπεριλαμβάνεται και η Λήμνος (να υποθέσουμε, επειδή παράγει εξαιρετικό κρασί;). Κάπου δεξιά φαίνεται κι ένα μισοφέγγαρο. . .

Όσο για το κεντρικό σήμα της σελίδας δεν είναι άλλο από την Ελληνική Θράκη, σε πράσινα χρώματα.
(Bati thrakya). Πηγη

Απο  http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_4512.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: