Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

“ Το Κοσμικό Φίδι” και το DNA


Amaringo2B
Το Κοσμικό Φίδι του Jeremy Narby ρίχνει μια σοβαρή ματιά στο πως η Νευρογεννετική Συνείδηση πληροφορεί την ευαισθητοποίηση, την γνώση τον συμβολισμό και την κουλτούρα. Η σύγκριση του των αρχαίων κοσμικών μύθων του φιδιού με την γενετική κατάσταση κάθε ζώντος κυττάρου αποκαλύπτει τον Βιομοριακό μάγο πίσω από την κουρτίνα της καθημερινής ζωής. Η ανθρωπολογική του μελέτη, η εμπειρία του με την ayahuasca* , και επιστημονική σπέκουλα υφαίνουν μια ιστορία σαμάνων που κατεβάζουν την συνείδηση τους μέχρι κάτω στο μοριακό επίπεδο με εξεζητημένα Νευροδιαβιβαστικά φίλτρα** για να προσλάβουν τις πληροφορίες που περιέχονται στο συνεκτικό ορατό φως που εκπέμπεται από το DNA.
Μερικά αποσπάσματα του βιβλίου : Το Κοσμικό Φίδι © Ion Maggos Η αντιγραφή επιτρέπετε μόνο με σύνδεσμο σε αυτή την σελίδα.
12
…Μερικοί βιολόγοι περιγράφουν το DNA σαν «αρχαία υψηλή Βιοτεχνολογία», που περιέχει «πάνω από εκατό τρισεκατομμύρια φορές αποθηκευτικό όγκο από ότι οι πλέον εξεζητημένες ηλεκτρονικές αποθηκευτικές συσκευές». Μπορεί κανείς να μιλήσει για τεχνολογία κάτω από αυτές τις συνθήκες? Ναι, γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη λέξη που να περιγράφει αυτό το αυτοαντιγραφόμενο μόριο που αποθηκεύει πληροφορίες.
  • Το DNA έχει πλάτος μόνο δέκα άτομα και σαν τέτοιο αποτελεί υπέρτατη τεχνολογία : Είναι οργανικό και τόσο πολύ μικρό που πλησιάζει τα όρια της υλικής υπάρξεως.
Οι Σαμάνοι εν τω μεταξύ, ισχυρίζονται ότι ζωτική αρχή που ζωντανεύει όλα τα ζώντα όντα έρχεται από τον Σύμπαν και είναι ευφυές. Όπως έλεγε ο ζωγράφος Pablo Amaringo :
  • «Ένα φυτό μπορεί να μην μιλά, όμως υπάρχει ένα πνεύμα μέσα του που είναι συνειδητό, που βλέπει τα πάντα, που είναι η ψυχή του φυτού, η ουσία του, αυτό που το κάνει ζωντανό
Σύμφωνα με τον Amaringo αυτά τα πνεύματα είναι αληθινά όντα, και οι άνθρωποι επίσης είναι γεμάτοι από αυτά :
  • «Ακόμη και οι τρίχες, τα μάτια, τα αυτιά είναι γεμάτα όντα. Τα βλέπεις όλα αυτά όταν η ayahuasca είναι δυνατή.»
pablo_amaringo
Στα οράματα τους, οι σαμάνοι κατεβάζουν την συνείδηση τους κάτω σε μοριακό επίπεδο και αποκτούν πρόσβαση σε πληροφορίες που έχουν σχέση με το DNA , τα οποία ονομάζουν «έμψυχα αποστάγματα» η «πνεύματα». Εκεί βλέπουν διπλούς έλικες, στριμμένες σκάλες και σχήματα χρωμοσωμάτων. Αυτός είναι ο τρόπος που οι σαμανικές κουλτούρες γνώριζαν επί χιλιετηρίδες ότι η ζωτική αρχή είναι η ίδια για όλα τα ζώντα όντα, και έχει σχήμα σαν δυο συνεστραμμένα φίδια (η αμπέλια, σχοινιά, σκάλες … ).
  • Το DNA είναι η πηγή της εκπληκτικής τους βοτανικής και ιατρικής γνώσεως, που μπορεί να επιτευχθεί μόνον σε από εστιασμένες η «μη λογικές» καταστάσεις της συνειδήσεως, αν και τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται μόνο εμπειρικά. Οι μύθοι αυτών των πολιτισμών είναι γεμάτοι από βιολογικές εικόνες, και τις μεταφορικές εξηγήσεις των σαμάνων που αντιστοιχούν με απόλυτη ακρίβεια με τις περιγραφές που τώρα αρχίζουν να μας δίνουν οι βιολόγοι.
Το DNA και η βασιζόμενη στο κύτταρο ζωή την οποία κωδικοποιεί είναι μια υπερβολικά εξελιγμένη τεχνολογία που ξεπερνά κατά πολύ την σημερινή κατανόηση μας. Η οποία αρχικά αναπτύχθηκε κάπου αλλού από την Γή. Και η μεταμορφώθηκε δραστικά με την άφιξη της εδώ πέρα κάπου πριν τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια.
Εάν κάποιος τεντώσει το DNA που περιλαμβάνεται στον πυρήνα ενός ανθρώπινου κυττάρου, παίρνει μια κλωστή μήκους 1,82 μέτρων με πλάτος δέκα ατόμων (και τις δύο κορδέλες που αποτελούν αυτό το νήμα τυλιγμένες η μια με την άλλη μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια φορές. Αυτή η κλωστή είναι ένα δισεκατομμύριο φορές μακρύτερη από το πλάτος της. Μιλώντας σχετικά είναι σαν το μικρό σας δάχτυλο να εκτείνεται από το Παρίσι στο Los Angeles.
  • Μία κλωστή DNA είναι πολύ μικρότερη από το ορατό στους ανθρώπους φως. Ακόμη και τα πλέον ισχυρά οπτικά μικροσκόπια δεν μπορούν να το αποκαλύψουν, γιατί το DNA είναι 120 φορές μικρότερο από το μικρότερο μήκος κύματος του ορατού φωτός.
6
Ο πυρήνας ενός κυττάρου είναι ισοδύναμο με τον όγκο των 2 εκατομμυριοστών της μύτης μιας καρφίτσας. Η μήκους 1,82 μέτρων κλωστή του DNA μαζεύεται μέσα σε αυτόν τον μικροσκοπικό όγκο συσπειρωμένη ατέλειωτα στον εαυτό της. Συμφιλιώνοντας έτσι το τεράστιο μήκος με το απειροελάχιστο μικρό, όπως τα μυθικά φίδια.
Στις αρχές του 1980, χάρις στην ανάπτυξη πολύ εξελιγμένων μετρητικών συσκευών, μια ομάδα επιστημόνων απέδειξαν ότι τα κύτταρα όλων των ζωντανών οργανισμών εκπέμπουν φωτόνια σε ρυθμό 100 μονάδων ανά δευτερόλεπτο ανά τετραγωνικό εκατοστό επιφανείας. Επίσης απέδειξαν ότι το DNA είναι η πηγή αυτής της εκπομπής.
Το μήκος κύματος στο οποίο το DNA εκπέμπει αυτά τα φωτόνια αντιστοιχεί ακριβώς στο στενό εύρος του ορατού φωτός. «Η φασματική του κατανομή κυμαίνεται από το υπέρυθρο (περίπου 900 νανόμετρα) στο υπεριώδες (έως περίπου 200 νανόμετρα) … Το DNA εκπέμπει φωτόνια με τέτοια κανονικότητα ώστε οι ερευνητές το παρομοίασαν με το φαινόμενο ενός «υπέρ ασθενικού λέιζερ». Δείτε την ιστορία των Βιοφωτονίων. Εδώ είναι η πηγή της γνώσεως:
7
  • Το DNA, ζει στο νερό και εκπέμπει φωτόνια,

  • σαν ένας υδρόβιος δράκος που ξερνά φωτιά !!!
chromosome

*(Ayahuasca (ayawaska προφέρεται [ajawaska] στη γλώσσα Quechua ) είναι οποιαδήποτε από τα διάφορα ψυχοτρόπα βότανα ή decoctions που παρασκευάζεται από το spp Banisteriopsis αμπέλi, συνήθως αναμιγνύεται με τα φύλλα του
**( Φίλτρο (από λατινικά potionis, η σημασία του ποτού, της φίλτρου, του δηλητήριου, είναι μια αναλώσιμη ιατρική ή δηλητήριο, κατέχοντας συνήθως μαγικός ιδιότητες.) dimethyltryptamine που περιέχουν είδη θάμνων από το γένος Psychotria.)

jaguar-n-serpent-lrg

Ξεχάστε τις 12 Αλυσίδες του DNA
Επιπροσθέτως, υπάρχει απόδειξη για έναν τελείως νέο τύπο ιατρικής στην οποία το DNA μπορεί να επηρεασθεί και να αναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες ΧΩΡΙΣ να κοπεί και να αντικατασταθούν μεμονωμένα γονίδια. Μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες. Αυτό το κομμάτι το 10% είναι που ενδιαφέρει τους Δυτικούς ερευνητές και το οποίο εξετάζουν και κατηγοριοποιούν. Το άλλο 90% το ονομάζουν “σκουπιδό” DNA.
Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα
Είναι Η Ψυχή Τροφή? Για Ποιούς?
ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ; Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε «Δημιουργία».
«Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας. συνέχεια
5
Το Μυστικό Της Γορίτσας’ Του Βόλου
Βέβαια, οι Γερμανοί κατεβήκανε παρακάτω και ήρθαν σε επαφή με κάτι περίεργα DNA και πήρανε τα σημαντικότερα κομμάτια τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιήσανε στα μυστικά τους όπλα. Βλέπε ιπτάμενους δίσκους, αεροπλάνα stealth και πολλά άλλα. Βλέπε αδελφότητα του Κώδωνος κλπ. Την οποία τεχνολογία αργότερα δώσανε μερικώς στους Αμερικανούς με το πρόγραμμα Paperclip.
Άλλωστε ο Kurt Josef Waldheim που ήταν αρχηγός της επιχειρήσεως, το μεγαλύτερο διάστημα του πολέμου το πέρασε στην Μαγνησία, παραμένοντας αφανής. Ήταν Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ από το 1972 μέχρι το 1981 και Πρόεδρος της Αυστρίας από το 1986 μέχρι το 1992.
Αν κάνετε μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, θα δείτε πολλά πήλινα εδώλια. Όλα έχουν μια τρύπα επάνω, για να περνάει ένα μικρό σκοινί. Οι αρχαιολόγοι θα σας πουν διάφορες ιστορίες αν τους ρωτήσετε. Η πραγματικότητα είναι άσχημη. Χρησιμοποιήθηκαν από το 10.500 π.κ.ε. έως το 6.000 π.κ.ε.. περίπου. Ήταν το σύμβολο του ανθρώπινου κοπαδιού κάθε ερπετοειδούς δράκου της περιοχής. Όποιος, ανήκε στο κοπάδι ήταν θέμα τύχης αν θα τον έτρωγε η όχι, στην διάρκεια της ζωής του.  συνεχίζεται…
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: