Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Χαμάς εναντίον ελληνικής κυβέρνησης.Δείτε τι μεταδίδει το Αλ Τζαζίρα.





Το παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, επέκρινε τις ελληνικές λιμενικές αρχές, για την ακινητοποίηση ενός αμερικανικού πλοίου που μετέχει στον στολίσκο που επρόκειτο να κατευθυνθεί προς τη Γάζα για να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό της περιοχής. 


"Είναι μια απάνθρωπη ενέργεια. Αντιβαίνει στους διεθνείς κανόνες", αναφέρει η Χαμάς σε ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε από την πολιτική του διοίκηση στη Δαμασκό και αντίγραφό της περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. 


Σύμφωνα με τη Χαμάς, η τακτική αυτή είναι "το αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκούν οι σιωνιστές κατακτητές".



Η Χαμάς κάλεσε παράλληλα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να "ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση" της Ελλάδας προκειμένου να επιτρέψει τον απόπλου του στολίσκου για τη Λωρίδα της Γάζας.

Το αμερικανικό "Audacity of Hope" με δεκάδες ακτιβιστές, πενταμελές πλήρωμα και δημοσιογράφους, ξεκίνησε από το Πέραμα παρά την απαγόρευση.


Ωστόσο το ελληνικό λιμενικό μπλόκαρε το καράβι μεταξύ Σαλαμίνας και Αίγινας, με αποτέλεσμα να το γυρίσουν πίσω στο Πέραμα, από όπου είχε αποπλεύσει.



Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε απαγορεύσει σε πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα να αποπλεύσουν από ελληνικό λιμάνι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: