Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ZEITGEIST;



ΠΗΓΗ....www.conspiracy-channel.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά παραπλανητικό το video περί "παραπλάνησης" των ανθρώπων από το Zeitgeist.
Έχω προσωπικά ασχοληθεί με πολλά video και αναφορές debunking ενάντια στο Zeitgeist. Όλα ασχολούνται κατά βάση με το θέμα του Χριστιανισμού που κατά την άποψη μου είναι το "έλασσον" και είναι και το πιο ανεπίκαιρο ζήτημα. Άλλωστε τον σκοτεινό ρόλο της θρησκείας (Χριστιανισμού και υπολοίπων θρησκειών) ως μέσο διαχωρισμού, χειραγώγησης και εξουσίας πάνω στην ανθρωπότητα, τον ξέρει ο κάθε ενδιαφερόμενος και από την μελέτη της ιστορίας και από προσωπικά βιώματα. Δεν χρειάζεται κανένα Zeitgeist για να φωτίσει περισσότερο το ζήτημα.
Προσωπικά έχω ενασχοληθεί με όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν γνωστικά αντικείμενα στα οποία είμαι ιδιαίτερα καταρτισμένος λόγω επαγγελματικών εξειδικεύσεων, σπουδών και προσωπικών εμπειριών. Τα ζητήματα λοιπόν που αποτελούν το "μείζον", είναι το χρηματοπιστωτικό σύστημα, ο θεσμός του χρήματος, το ευρύτερο κοινωνικό σύστημα του καπιταλισμού, το παγκόσμιο και το κάθε εγχώριο σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς, η καταστροφή του περιβάλλοντος, η οικονομική σκοπιμότητα το πολέμου, η διαχείριση των φυσικών πόρων, και πάνω από όλα η συζήτηση ενός νέου κοινωνικού συστήματος που θα εστιάζει στον άνθρωπο και το περιβάλλον, σε αντικατάσταση των χρεοκοπημένων κομμουνισμού, σοσιαλισμού και καπιταλισμού. Για όλα αυτά που αναλύονται με την μέγιστη ακρίβεια και αντικειμενικότητα στις ταινίες του Zeitgeist (και κυρίως την δεύτερη-Addendum) ούτε κουβέντα!..
Σε κάθε περίπτωση, όπως εξηγώ και σε δυο άρθρα μου:

http://fotisbobolas.wordpress.com/2008/12/13/zeitgeist-από-τη-γνώση-στη-μεγάλη-κοινωνική-α/

και στο χιουμοριστικό

http://fotisbobolas.wordpress.com/2009/03/04/seminario_diaplokis_gia_arxarious/

είναι ξεκάθαρο το "παιχνίδι" που παίζεται στην πλάτη της ανθρωπότητας και έχω πλήρη εικόνα, άποψη και δεδομένα να μοιραστώ με όποιον ενδιαφέρεται. Είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός σαν άνθρωπος και σαν επιστήμονας, αλλά τα ζητήματα που αναδεικνύονται στις ταινίες Zeitgeist και ήδη έχουν εξελιχθεί σε παγκόσμιο κίνημα, είναι απολύτως αληθή και ελεγμένα εξονυχιστικά.
Για όσους "πιστεύουν" (ιδεοληπτικά) ή έχουν "πειστεί" για το αντίθετο, αλλά δεν ενδιαφέρονται για αντικειμενικά δεδομένα και αποδείξεις... Καληνύχτα!

Δεν ξέρω αν θα Επιτραπεί η δημοσίευση του σχολείου μου... είτε έτσι είτε αλλιώς είναι διαφανή τα συμφέροντα πίσω από τον πόλεμο εναντίον του κινήματος Zeitgeist...

Unknown είπε...

Lipo prosopika pistevo pos to zeitgeist exi masoniko xeri,giati i masoni illuminati ke ka8e evreo gennimeni 8elun na ferun tin nea taksi pragmaton. Anw i xristianosini ine ke ekini evreogennimeni ke eksipiretise pali ta masonika simferonta alla opos panta i masoni vsk i sionistes dierun ke vasilevun ,se vazun na skeptese pio psema na epileksis,xristianosini i epistimi i... ola apexun vevea makria apo tin ali8ia i opia den ine gia tus 8nitus...