Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010

«To "Bόρεια Μακεδονία" κοντά στο πλαίσιο της λύσης που θέλουμε» λέει ο Δρούτσας

* Μήνυμα προς την Άγκυρα στέλνει η κυβέρνηση
* Δείχνει να τα βρίσκει ο Παπανδρέου στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων

Η Αθήνα επιθυμεί άμεσα λύση στο θέμα της ονομασίας ΠΓΔΜ, δηλώνει ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δ.Δρούτσας, σημειώνοντας ότι το «Βόρεια Μακεδονία» είναι κοντά στο πλαίσιο της λύσης που περιγράφει η Ελλάδα.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Δρούτσας ξεκαθαρίζει ότι αν η λύση αυτή απορριφθεί από τα Σκόπια, τότε ο κ. Γκρούεφσκι θα πρέπει να εξηγήσει εκείνος στους συμπολίτες του γιατί στερεί από τη χώρα την ευρωπαίκή της τροχιά.
Λίγα 24ωρα προτού αναχωρήσει για την Αγκυρα, ο κ. Δρούτσας στέλνει μήνυμα στην Τουρκία: «τα θετικά μηνύματα Ερντογάν πρέπει να γίνουν πράξη.
Σε ερώτηση σχετικά με την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα, απαντά: «Δεν φοβόμαστε τίποτα. Οφείλουμε όμως να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».
Καλεί μάλιστα την Αγκυρα να αναλάβει τις ευθύνες της, τονίζοντας ότι η αυξανόμενη στρατιωτική δραστηριότητα στο Αιγαίο αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες ατυχήματος.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται αισιόδοξος για την οικονομική κατάσταση: «Θα τα καταφέρουμε , δεν υπάρχει αμφιβολία. Θα τα καταφέρουμε με την υποστήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Κόντρα στην ανέξοδη και αδιέξοδη αντιπολίτευση που ευαγγελίζεται συνταγές καταστροφής. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/to-b.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: