Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Το Ισραήλ θέλει να αγοράσει ελληνικά νησιά για να στείλει τους ….Παλαιστίνιους (!!!)Πάει, θα μας τρελάνουν τελείως. Δείτε τι γράφει το www.gpexaminer.com

Και ενώ η Ελλάδα παλεύει να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα, μπορεί επιτέλους να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Ο αιώνιος πόλεμος μεταξύ Εβραίων και Παλαιστινίων, μπορεί σύντομα να αποτελεί παρελθόν.

Αν και η ΕΕ έχει ήδη συμφωνήσει να βοηθήσει την Ελλάδα ως προς τα χρέη της, μια νέα ευκαιρία αναδύεται για αυτήν στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ ενδιαφέρεται για να αγοράσει ακατοίκητα ελληνικά νησιά με σκοπό να τα εποικίσει με Παλαιστίνιους από τη λωρίδα της Γάζας.
Σύμφωνα με πηγές, ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Avigdor Liebermann έχει ήδη ολοκληρώσει συμφωνία με την Ελλάδα και την ΕΕ, αναφορικά με την αγορά μερικών ακατοίκητων ελληνικών νησιών. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν εδώ και καιρό και για την ελληνική κοινή γνώμη αποτελούν κρυφό μυστικό. Η ισραηλινή κυβέρνηση σκοπεύει να αγοράσει 13 νησιά για τα οποία θα πληρώσει περίπου 12 δισεκατομμύρια ευρώ. Το ποσό θα εξευρεθεί από τη πώληση νέων εκτάσεων στο Ισραήλ και τη μείωση των στρατιωτικών δαπανών. Η μεταφορά των Παλαιστινίων και οι διαδικασίες μετοίκησης θα ανακοινωθούν επίσημα μόλις η συμφωνία υπογραφεί από όλες τις πλευρές. Το Ισραήλ κρατά τα ονόματα των νησιών ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να κλείσει η συμφωνία.

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι που ρωτήθηκαν δήλωσαν πως έχουν άγνοια για το όλο ζήτημα, όμως θα ήταν διατεθειμένοι να το συζητήσουν ως επιλογή, εφόσον τα έξοδα καλύπτονταν από τους Ισραηλινούς. Ζήτησαν μάλιστα ο νέος αυτός «οικισμός» να θεωρηθεί ως το νέο παλαιστινιακό κράτος και να ενταχθεί στην ΕΕ.
Η δολοφονία που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στο Ντουμπάϊ, θεωρείται πως αποτελεί μέρος της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Ισραήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Franco Frattini, αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Κομισιόν που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις από πλευράς ΕΕ, βλέπει την συμφωνία σαν μια μοναδική ευκαιρία να τερματιστεί ο κύκλος της βίας που σπαράζει τη Γάζα
Πηγές:www.antinews.gr/ -gataros.blogspot.com
 
Αναδημοσιεύτηκε απο  http://visaltis.blogspot.com/2010/04/blog-post_8812.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: