Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Για νέα εποχή οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας μιλούν Δρούτσας και Μπαμπατζάν



ΑΠΕ
Ο Δ.Δρούτσας και ο Α.Μπαμπατζαν κατά τις εργασίες του συνεδρίου
Αθήνα


Στο νέο μοντέλο συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, που θα εγκανιαστεί επίσημα κατά την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα στις 14 και 15 Μαΐου, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας από το βήμα του διεθνούς Συνεδρίου του Economist.Ο κ.Δρούτσας, που συμμετείχε στο ίδιο πάνελ με τον αντιπρόεδρο της Tουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν, τόνισε πως όταν υπάρχει πολιτική βούληση μπορούν να ξεπεραστούν τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις του παρελθόντος καθώς και η

αμοιβαία καχυποψία στις σχέσεις των δύο χωρών.
Απαντώντας σε ερώτημα που τέθηκε από το ακροατήριο για την αμοιβαία μείωση των αμυντικών δαπανών στις δυο πλευρές του Αιγαίου, ο κ.Δρούτσας επισήμανε ότι αυτό «είναι το όραμα και ο υπέρτατος στόχος της εξωτερικής πολιτικής και αξίζει να δουλέψουμε με συστηματικό τρόπο γι αυτό». Στο ίδιο ζήτημα είχε αναφερθεί νωρίτερα στην εισήγησή του, κάνοντας λόγο για την «πραγματική ωφέλεια που θα προκύψει από τη διάθεση μέρους του εθνικού μας πλούτου από τις εξοπλιστικές δαπάνες σε άλλους αναπτυξιακούς τομείς της οικονομίας».

Απαντώντας στο ίδιο ερώτημα ο κ.Μπαμπατζάν μίλησε γενικότερα τονίζοντας ότι «η αντίληψη της απειλής στην περιοχή δεν αφορά μόνον τις δύο χώρες» και ότι η Τουρκία «ωθεί και πιέζει για μια περιοχή που δεν θα έχει πυρηνικά όπλα. Το όραμά μας
είναι να δούμε ανοιχτά σύνορα, ελεύθερη κυκλοφορία αγαθών και προσώπων και μειωμένη αίσθηση του κινδύνου», κατέληξε.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: