Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Ακόμα και στις ΗΠΑ στρέφονται κατά της λαθρομετανάστευσης


Όταν μια φύσει πολυπολιτισμική κοινωνία αρχίζει να βάζει φρένο στη μετανάστευση, αυτό οφείλει να μα προβληματίσει όλους...!
Στην Πολιτεία της Αριζόνα (ΗΠΑ), σύμφωνα με σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης που διεξήγαγε η γνωστή εταιρεία του κλάδου Rasmussen Reports, οι πολίτες υποστηρίζουν σε ποσοστό 70% (περιθώριο λάθους 4,5%), ένα νέο πολιτειακό νόμο που δίνει στις αρχές διευρυμένες αρμοδιότητες να συλλαμβάνουν άτομα που θεωρούνται ύποπτα για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Οι Ρεπουμπλικάνοι συναινούν σε ποσοστό 84% και οι Δημοκρατικοί σε ποσοστό 51%.
Ο νόμος έχει ήδη φτάσει στο γραφείο του Κυβερνήτη της Πολιτείας Jan Brewer, για υπογραφή, την ώρα που οι φιλελεύθεροι κλιμακώνουν την πολεμική τους, εκφράζοντας φόβους για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο καυγάς που έχει ξεσπάσει στην Αριζόνα για το θέμα, ήδη έχει αναδειχθεί εθνικά. Στο Καπιτώλιο, ο Δημοκρατικός βουλευτής από το Ιλινόις (εκεί εκλεγόταν ο Ομπάμα επί χρόνια) Luis Gutierrez, ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να προσφύγει στα δικαστήρια, ώστε να αποτραπεί η εφαρμογή του επίμαχου νόμου.
Ο νέος νόμος καθιστά πλημμέλημα το να μην έχει καταγραφεί κάποιος στις αρμόδιες αρχές, ενώ επιτρέπει στους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν όποιον δεν είναι σε θέση να επιδείξει ότι βρίσκεται νόμιμα στη χώρα. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να στρέφονται κατά των κρατικών υπηρεσιών που δυσχεραίνουν την εφαρμογή του σχετικού νόμου. Και όλα αυτά εν μέσω διαβουλεύσεων του Ομπάμα, ο οποίος συναντάται τις τελευταίες ημέρες με Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές, προκειμένου να τους βολιδοσκοπήσει εν όψει της κατάθεσης νέου ομοσπονδιακού νόμου για τη μετανάστευση.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: