Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Ελλάδας στα Σκόπια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Ελλάδας στα Σκόπια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νωρίτερα 150 περίπου άτομα στα Σκόπια, μπροστά από το Γραφείο της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στη FYROM. Οι συγκεντρωμένοι ήθελαν από την Ελλάδα να ζητήσει συγγνώμη για τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, την ίδια στιγμή που ...φώναζαν υβριστικά και εθνικιστικά συνθήματα (!!) κατά της Ελλάδας, κρατώντας στα χέρια τους τις γνωστές σημαίες με το αστέρι της Βεργίνας. Ταυτόχρονα επέδωσαν και ψήφισμα, με το οποίο ζητούν από τις Ελληνικές Αρχές, εκτός από τους Σκοπιανούς, να ζητήσουν συγγνώμη από τους Αλβανούς και τους Τούρκους και να σταματήσουν τις πιέσεις για το όνομα της χώρας.
(newsblog.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: