Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

‘Αόρατο’ τατουάζ στο χέρι προτείνει η Microsoft για να προστατεύονται οι βηματοδότες των ασθενών από χάκερς
Όλο και περισσότερες εμφυτεύσιμες συσκευές, όπως βηματοδότες ή απινιδωτές, στρέφονται προς τα ασύρματα σήματα ως ένα μέσο για επικοινωνία με εξωτερικές συσκευές, αλλά με τον τρόπο αυτό οι ίδιες μένουν ανοιχτές σε παραβιάσεις ασφάλειας.

Διάφορες λύσεις προβάλλονται για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος με την ενίσχυση της άμυνας των συσκευών, με την συσσώρευση μέτρων ασφαλείας, όμως ένας ακόμη κίνδυνος προκύπτει: ότι σε μια κρίσιμη στιγμή ο εξουσιοδοτημένος ιατρός μπορεί να μην είναι σε θέση να έχει πρόσβαση στη συσκευή.

Έτσι η ‘Microsoft Research’ προτείνει την εισαγωγή μίας νέας τεχνολογικής ‘στροφής’ σε ένα παλιό, δοκιμασμένο από το χρόνο, πρωτόκολλο ασφαλείας: η κάθε συσκευή να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης (password) και μετά ο κωδικός να εγγράφεται με τατουάζ επάνω στον ασθενή με αόρατο μελάνι UV.
Αυτή η ιδέα είναι δύσκολο να μην υποστηριχθεί καθώς: η κρυπτογραφία λειτουργεί αρκετά καλά τελικά και μια συσκευή που προστατεύεται από κωδικό πρόσβασης με μια τυχαία σειρά χαρακτήρων θα είναι πολύ δύσκολο να ‘χακαριστεί’. Αυτά τα συστήματα έχουν προταθεί στο παρελθόν, με την χρήση αναγνωριστικών ‘βραχιολιών’ ή ετικετών RFID που περιέχουν τον κωδικό πρόσβασης, αλλά αυτές οι επιλογές δεν είναι τόσο ασφαλείς. Ο ασθενής μπορεί να χάσει εύκολα ένα βραχιόλι, ενώ και οι ετικέτες RFID δεν είναι άτρωτες από κακόβουλα αιτήματα.
Ενώ το τατουάζ δεν μπορεί να χαθεί, ή να ξεχαστεί κάπου ή και ακόμη να διαβαστεί χωρίς ο ιδιοκτήτης να το γνωρίζει. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της μικροχρωμάτωσης (micropigmentation ή αλλιώς μόνιμο μακιγιάζ), το τατουάζ θα μπορεί να είναι αόρατο, και να αποκαλύπτεται μόνο με την παρουσία ακτινών υπεριώδους φωτός (UV). Με μία εξοπλισμένη συσκευή υπεριώδους LED επάνω στο χέρι θα δίνεται η δυνατότητα στο ιατρικό προσωπικό να βλέπει το τατουάζ - το οποίο θα πρέπει να είναι εμποτισμένο με μελάνη μέσα στο δέρμα στο σημείο της εμφύτευσης - και μετά να πληκτρολογείται ο κωδικός πρόσβασης μέσω ενός πληκτρολογίου ή οθόνης αφής.
Δεν είναι ένα αδιαπέραστο σχέδιο ασφαλείας, αλλά σίγουρα ξεπερνάει πολλά από αυτά που έχουν βγει μέχρι τώρα. Εκτός ένα βρεθείτε αιχμάλωτοι από ‘κακούς’ σε κάποιο δωμάτιο και κάτω από μία λάμπα με υπεριώδεις ακτίνες!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: