Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Με υπογραφή ΣΤΑΛΙΝ η ΣΦΑΓΗ στο Κατίν !!!
Σε ακόμα μια συμβολική κίνηση, με στόχο την απομάκρυνση του μόνιμου «αγκαθιού» στις σχέσεις της με την Πολωνία, η Μόσχα αποφάσισε να δώσει στο φως της δημοσιότητας μυστικά αρχεία για τη Σφαγή στο Κατίν που διαπράχθηκε κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, τα οποία φέρουν την υπογραφή του Ιωσήφ Στάλιν.

Μπορεί τα ντοκουμέντα να αποδεικνύουν ότι οι Σοβιετικοί ψεύδονταν επί μισό αιώνα για το τι συνέβη στο δάσος του Κατίν το 1940, όπου 22.000 Πολωνοί αξιωματικοί δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, και η δημοσιοποίηση να συμπίπτει με μια ευαίσθητη περίοδο για τους Ρώσους εν όψει της 65ης επετείου της σοβιετικής νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας, ωστόσο γνωστά ήταν τα περισσότερα στοιχεία που περιέχει το «πακέτο Νο.1», το οποίο ήταν ήδη διαθέσιμο σε ειδικούς ερευνητές. Η δημοσιοποίησή του ικανοποιεί σαφώς ένα επίμονο αίτημα των Πολωνών, όμως τι θα γίνει με τα υπόλοιπα περίπου 100 πακέτα εγγράφων που παραμένουν μυστικά;

Ενα από τα έγγραφα που περιέχεται στο «πακέτο Νο.1», με ημερομηνία 5 Μαρτίου 1940, είναι μια τετρασέλιδη επιστολή από τον επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας NKVD, προδρόμου της μετέπειτα KGB, Λαβρέντι Μπέρια προς τον Σοβιετικό ηγέτη Στάλιν, στην οποία είχε εισηγηθεί την εκτέλεση των Πολωνών κρατουμένων.

Στην πρώτη σελίδα της επιστολής, στην οποία γίνεται αναφορά στους Πολωνούς ως «σταθερούς, αδιόρθωτους εχθρούς της σοβιετικής εξουσίας», διακρίνονται η υπογραφή του Στάλιν με μπλε στυλό και μία κόκκινη σφραγίδα που γράφει «Υπέρ».

Μετά τις μαζικές δολοφονίες των Πολωνών αξιωματικών και μελών της πολωνικής ελίτ τον Απρίλιο του 1940, η μυστική αστυνομία έθαψε τις σορούς πολλών εξ αυτών σε μαζικούς τάφους στο δάσος του Κατίν, στη δυτική Ρωσία.

Οι τάφοι αυτοί ανακαλύφθηκαν τρία χρόνια αργότερα από τα ναζιστικά στρατεύματα και χρησιμοποιήθηκαν ως βασικό όπλο στην αντισοβιετική προπαγάνδα, ωστόσο η Σοβιετική Ενωση είχε επιρρίψει με τη σειρά της την ευθύνη στη ναζιστική Γερμανία.

Μετά από 50 χρόνια ψεμάτων και συγκαλύψεων, μόλις το 1990 επί Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανέλαβε η Ρωσία τις ευθύνες της για το έγκλημα।

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: