Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010

Σκόπια για Eurovision: «Ο Γρηγόρης Βαλιανάτος είναι υποστηρικτής μας»

«Το τραγούδι της Eurovision που συνοδεύεται από το βίντεο είναι προπαγάνδα των Σκοπίων – « Έχω τη δύναμη, το όνομά μου είναι Μακεδονία», σχολιάζουν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζοντας την εμφάνιση των Σκοπίων στο Όσλο».

Τα παραπάνω γράφει το σκοπιανό ‘κανάλ 5’ και αναφέρεται σε σχολιασμό της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης Alter TV που συζήτησε «για τον περίφημο Goko Tanevski και το βίντεο του τραγουδιού του».
Αναφέρεται στο σκοπιανό κείμενο:

«Πολλοί λένε ότι σε ένα σημείο που εμφανίζεται η ‘σημαία της Μακεδονίας’ πως στέλνει ένα μήνυμα ότι «έχουμε την δύναμη, το όνομά μου είναι Μακεδονία». Αλλά δεν αναφέρεται άμεσα στο κείμενο του τραγουδιού αλλά όταν συνδυάζεται μαζί με την εικόνα, τότε είναι προπαγάνδα», υποστηρίζει η εκπομπή της τηλεόρασης.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα ότι πολλές χώρες στον κόσμο τη γειτονική χώρα την ονομάζουν Μακεδονία», ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Βαλιανάτου, υποστηρικτή της 'Μακεδονίας' και αγωνιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο οποίος προσκλήθηκε στην εκπομπή για να πει την γνώμη του σχετικά με το τραγούδι της 'Μακεδονίας' στο Όσλο".

«Θα πρέπει να ειπωθεί στην ελληνική κοινωνία ότι η μάχη τελείωσε. Προφανώς δεν θέλουν να πουν την αλήθεια στον κόσμο ότι η χώρα ονομάζεται Μακεδονία» δήλωσε ο Βαλιανάτος.

Στο σκοπιανό δημοσίευμα θα σημειωθεί ότι το τραγούδι του εκπροσώπου της πΓΔΜ ήταν ο στόχος των Ελλήνων fan club της Eurovision.

Σε αίτημα, μάλιστα, της ΕΡΤ να αλλάξει το βίντεο η απάντηση ήταν αρνητική και το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι το όνομα ‘Μακεδονία’ να αναφέρεται ως FYROM.Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: