Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Στων ψαρών την ….ολό…τουρκη ράχη
http://ixnos1.blogspot.com/2010/04/blog-post_4031.htmlΗ Άγκυρα με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε στις 12:34 σήμερα αρνείται στην Ελλάδα το δικαίωμα να προχωρήσει σε αποστολή έρευνας και διάσωσης του άτυχου ψαρά που αναζητείται από χθες στην περιοχή των Ψαρών με την αιτιολογία ότι η αρμοδιότητα έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο πέρα του 25ου Μεσημβρινού και ειδικότερα στην περιοχή των Ψαρών, ανήκει στην Τουρκία! H NOTAM εκδόθηκε την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου διαβεβαίωνε την γ.γ. του ΚΚΕ στην Βουλή Αλέκα Παπαρήγα ότι "Δεν υπάρχει θέμα διχοτόμησης του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό".
Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε τα όσα ξέρουμε και να αλλάξουμε μερικά. Τα ψαρά περνούν στην τουρκική δικαιοδοσία για την έρευνα και διάσωση. Κομμάτι-κομμάτι γίνεται η επίσημη …«αμέλεια». ΒΟΗΘΕΙΑ …ΠΝΙΓΩΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕ? «Εντάξει αλλά να περιμένετε τους…. Τούρκους και από εκεί θα σας παραλάβουμε. ευχαριστώ». Αυτό θα λέει το ηχογραφημένο μήνυμα του λιμεναρχείου. Ασφαλώς και είναι ειλικρινής ο Γιωργάκης στην ερώτηση της Παπαρήγα περί διχοτόμησης, διότι όντως δεν ισχύει .Το έχουμε δώσει….. ολόκληρο στην δικαιοδοσία του ΝΑΤΟ και μέσω αυτού στους τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: