Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Η Τουρκία είναι έτοιμη...!
Και εμείς είμαστε οι ραγιάδες που τους διαφημίζουμε...!
Οι διπλανές φωτογραφίες είναι από στάσεις λεωφορείων στη καρδιά της Αθήνας.Μέχρι εκεί έφτασε ο ραγιαδισμός μας. Να αφήνουμε να διαφημίζουν τη τουριστική αφίσα της Τουρκίας μέσα στη πρωτεύουσα της Ελλάδας.Με κεντρικό μήνυμα «Η Τουρκία είναι έτοιμη» και ένα πρόγραμμα τουριστικής προβολής, συνολικού ποσού 48 εκατ. δολαρίων, η Τουρκία επιχειρεί να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, βάζοντας στόχο και την ελληνική αγορά.
Ας αφήσουμε τους εθνικούς παράγοντες. Τη ξεφτύλα δηλαδή να διαφημίζεις τους Τούρκους που διατηρούν στρατό κατοχής στη Κύπρο έκαναν όσα έκαναν στην Ελληνική γη της Μικράς Ασίας και της Ανατολικής Θράκης και κάνουν όσα κάνουν καθημερινά στο Αιγαίο και την Θράκη। Ας πιάσουμε τους οικονομικούς παράγοντες.
Βρε γελoίοι εκεί στο Υπουργείο Τουρισμού είναι ή δεν είναι η Τουρκία ανταγωνιστική χώρα με την Ελλάδα στο τουρισμό; Λεφτά θέλετε από το τουρισμό και διαφημίζετε τη Τουρκία μέσα στην Ελλάδα ως τόπο προορισμού;
Θυμίζουμε ότι η Τurkish Airlines που διαφημίζεται στην αφίσα είναι επίσημος χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου
Πηγή
 

1 σχόλιο:

Μακεδόνας είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα ...