Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Αλλοδαποί στις Ένοπλες Δυνάμεις!


Πιστός στις ιδεοληψίες του Γ. Παπανδρέου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία καταργείται ως …αντισυνταγματική η προϋπόθεση του Ελληνικού Γένους των υποψηφίων για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές των Eνόπλων Δυνάμεων! 
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από το 2015 θα τοποθετούνται στις μονάδες των ΕΔ οι πρώτοι ελληνοποιημένοι Ανθυπολοχαγοί, Σημαιοφόροι και Ανθυποσμηναγοί! Επίσης, στην εγκύκλιο του διαγωνισμού για την επιλογή των σπουδαστών που κυκλοφόρησε χθες και υπογράφει ο ΥΕΘΑ, ορίζεται επιπλέον ότι στις Ανώτατες και Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές "γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι ομογενείς που δεν έχουν την ελληνική Ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση, όταν εισαχθούν".
Είναι σαφές ότι η είσοδος αλλογενών-αλλόδοξων στις ΕΔ θα προκαλέσει ανυπέρβλητα προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία κρίσιμων μονάδων για την Εθνική Ασφάλεια και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από τη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της (μειωμένης) θητείας τους αρκετοί "ομογενείς": από άρνηση εκτέλεσης διαταγών μέχρι βιαιοπραγίες κατά συνυπηρετούντων και ανωτέρων...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: