Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Βρυξέλλες: Η επίσκεψη Μπερίσα στην εβραϊκή κοινότητα Βρυξελλών


Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα μετά την επίσκεψή του στην έδρα του ευρωπαϊκού συμβουλίου, στις 16 Απριλίου 2010, συναντήθηκε με τους ανώτατους εκπροσώπους της εβραϊκής κοινότητας της Ευρώπης, αναφέρει το δημοσιογραφικό όργανο της κυβέρνησης του Κοσσόβου «QIC».

Ο Αλβανός πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον ραβίνο Levi Matusof ο οποίος είναι επικεφαλής της κοινότητας και διευθυντής των ραβίνων που εκπροσωπούνται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Οι ραβίνοι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες της κοινότητάς τους, για την επίσκεψή του και την ευγνωμοσύνη τους στη στήριξη και βοήθεια των Αλβανών στην εβραϊκή κοινότητα της χώρας κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Μπερίσα διαβεβαίωσε τον επικεφαλής της εβραϊκής κοινότητας των Βρυξελλών, ότι η αλβανική κυβέρνηση υποστηρίζει και θα υποστηρίζει πάντοτε την θρησκευτική ελευθερία στη χώρα του.

Οι εκπρόσωποι των ραβίνων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, δήλωσαν στον Αλβανό πρωθυπουργό, ότι επιθυμούν το συντομότερο δυνατό η Αλβανία να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια και ότι η εβραϊκή κοινότητα και οι ραβίνοι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, μέσω των οργανώσεων τους, θα προωθήσουν και θα στηρίξουν τη διαδικασία ολοκλήρωσης της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: