Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Οι Αλβανοί στραγγαλίζουν την Ελλάδα αρχίζοντας από την Ηπειρο.....

Ο Χρυσοχοϊδης κάνει ότι μπορεί για να τους διευκολύνει.

Αυξάνεται ανησυχητικά η εγκληματικότητα, η διακίνηση ναρκωτικών και όπλων και αντί να ενταθούν τα μέτρα στα σύνορα, γίνονται πιο χαλαρά.

Κοινωνική έκρηξη κινδυνεύει να προκαλέσει στην περιοχή μας η πληθώρα λαθρομεταναστών από την Αλβανία, που θυμίζει «κάθοδο μυρίων»!
Αντί το φαινόμενο να περιορίζεται - γιʼ αυτό άλλωστε μετέβη στα Τίρανα ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης - όλο και αυξάνεται. Ταυτόχρονα μεγαλώνουν και η ανησυχία και η αγωνία των Ηπειρωτών για τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης, που δεν είναι καθόλου ανώδυνες για την Ελληνική γενικά και την Ηπειρωτική ειδικά κοινωνία.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Μια από τις βασικές συνέπειες είναι η εγκληματικότητα, που εκδηλώνεται είτε με τις κλοπές, είτε με τη διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και όπλων. Φοβούνται οι πολίτες ακόμη και τον… ίσκιο τους, και νιώθουν απροστάτευτοι.
Άλλη συνέπεια, εξίσου σημαντική, είναι και η επιβάρυνση της Ελληνικής οικονομίας, που πνέει τα λοίσθια, εξαιτίας της παρατεταμένης κρίσης.

ΕΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΙΖΑ…
Το κύμα των λαθρομεταναστών από την Αλβανία προς την Ελλάδα αυξήθηκε κατακόρυφα μετά τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοϊδη στα Τίρανα ότι σχεδιάζεται η κατάργηση της βίζας προς Ελλάδα.
Στην πράξη ο αρμόδιος υπουργός το αντίθετο έπρεπε να υποστηρίξει. Δηλαδή να ζητήσει την εντατικοποίηση των ελέγχων.
Η Αλβανική πλευρά λαμβάνει εντελώς τυπικά και επιφανειακά μέτρα για την παρεμπόδιση της προώθησης ναρκωτικών και όπλων στην Ελλάδα, αλλά και της διείσδυσης λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ…
Στήνονται «μπλόκα», μάλλον για το θεαθήναι, στο δρόμο Κακαβιά-Αργυρόκαστρο, ενώ έχουν χαλαρώσει και τα μέτρα ελέγχου στο Τελωνείο Κακαβιάς.
Παράλληλα το τελευταίο διάστημα, προφανώς με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, έχει ατονήσει και από Ελληνικής πλευράς η περιφρούρηση των Ελληνοαλβανικών συνόρων.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Μόλις χθες έγραφε ο «Π.Λ» πως επαναπροωθήθηκαν κοντά στους 400 (383 για την ακρίβεια) λαθρομετανάστες.
Αυτοί, βέβαια, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Όμως είναι πολύ περισσότεροι (σχεδόν πενταπλάσιος ο αριθμός) όσων κατορθώνουν τελικά να διαφύγουν.
Όλοι αυτοί αναζητούν εδώ ένα καλύτερο αύριο, αλλά, πια, δύσκολα το βρίσκουν.
Και για να φθάσουν μερικοί λαθρομετανάστες στην περιοχή μας, πληρώνουν αδρά διάφορα κυκλώματα, που τους υπόσχονται και επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα.
Πρόσφατα πιάστηκε στα «πράσα» ακόμη και αστυνομικός στην Ηγουμενίτσα, που μετέφερε με το αυτοκίνητό του λαθρομετανάστες. Και δεν θα ήταν, σίγουρα, η πρώτη φορά που θα το έκανε.

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ…
Η λαθρομετανάστευση είναι ένα σύνθετο φαινόμενο ως προς τις επιπτώσεις της.
Και δυστυχώς, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, δεν τους… αντέχει πλέον η Ελληνική οικονομία.
Οι περισσότεροι παραμένουν άνεργοι και για να επιζήσουν επιδίδονται σε διάφορες μορφές παρανομίας.
Υπάρχει και μια άλλη διάσταση. Περιφερόμενοι νηστικοί και άστεγοι, εκ των πραγμάτων, οδηγούνται στην διαμόρφωση εχθρικών αισθημάτων προς την Ελλάδα.

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Η Αλβανία αναγνωρίζει το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών από την χώρα, και κυρίως από τους Λαζαράτες και άλλες περιοχές, προς την Ελλάδα. Αυτό διαπιστώθηκε στη σύσκεψη με θέμα τα ναρκωτικά που έγινε πρόσφατα στο Αργυρόκαστρο (την είχε καλύψει δημοσιογραφικά ο «Π.Λ.»), παρουσία τεσσάρων υπουργών της Αλβανικής κυβέρνησης.
Μένει όμως στην αναγνώριση του προβλήματος και δεν προχωρά στην επίλυσή του.
Όπως αναφέρεται στο blog “Deropoli” «Ένας Αλβανός υπουργός της κυβέρνησης Μπερίσα, σημειώνει η «Γκαζέτα Σκιπτάρε», δέχεται ότι η κατάσταση στον Αλβανικό νότο ως προς την καλλιέργεια του χασίς έχει φτάσει στο απροχώρητο και εμποδίζει την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η δήλωση έγινε πριν από πέντε μέρες από τον υπουργό Εργασίας Σπύρο Ξέρα, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Λουλζίμ Μπάσια».

Πρωινός λόγος
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Είναι ο πλέον επικίνδυνος από τους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ। Η προδοσία κατά της Ελλάδας στάζει σε κάθε του απόφαση, σε κάθε του λόγο. Το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ μπορεί να συγκριθεί σε προδοτικές πρακτικές μόνο με το Υπουργείο Πολυπολιτισμικής παιδείας κλπ......

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: