Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010

ΤΟ ΕΞΩΓΗΪΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΠ


Σημείωση Επιστήμης: Η αμφισβήτηση είναι η πεμπτουσία της ελεύθερης επιστήμης. Μας αρέσει να αμφισβητούμε το κάθε κατεστημένο. Οι αρχαίοι έλεγαν "μέμνησο απιστείν".
Και ο Ρήγας Φεραίος έλεγε "όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά".

Οι σύγχρονοι επιστήμονες συλλογιούνται ελεύθερα; Φυσικά όχι.
Ολα τα έντυπα και όλα τα επίσημα βιβλία των θετικών επιστημών ελέγχονται απο το σημερινό ιερατείο.

Ετσι και εμείς είμαστε σε μόνιμη σύγκρουση με συναδέλφους των θετικών επιστημών. Η αιτία της σύγκρουσης είναι οτι έχουμε διαφορετικές πηγές πληροφόρησης.
Ποιά είναι αξιόπιστη πηγή; Είναι δυνατόν μια πηγή που έχει οικονομικά συμφέροντα να είναι και αξιόπιστή;

Σε αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντήσει ο καθένας μόνος του.

Εμείς απολαμβάνουμε την αμφισβήτηση και την σύγκρουση με το κατεστημένο.

Αφιερώνουμε αυτά τα 3 βίντεο σε όλους τους Ελληνες.
Είναι καιρός όλοι μας να αντιληφθούμε οτι αυτοί που διοικούν την ανθρωπότητα μας εξαπατούν.
Σκεφτείτε οτι τα πλακίδια αυτά είναι στα χέρια του Χαρδαβέλα. Εχουν σκληρότητα λίγο πιο πάνω απο 10.
Μια εβδομάδα μετά την εκπομπή που πρωτοεμφανίστηκε ο κ. από την ΕΥΠ, ήρθε η απάντηση στον κ. Χαρδαβέλα από τον «Δημόκριτο».Με λίγα λόγια έλεγε ότι τα πλακίδια είναι κεραμικά προηγμένης τεχνολογίας, χρησιμοποιούνται για αλεξίσφαιρα γιλέκα και για προστασία από τη θερμότητα σε διαστημικά σκάφη.
Το περίεργο είναι ότι ο κύριος αυτός από την ΕΥΠ λέει στο βίντεο ότι η επίσημη απάντηση των αρχών ήταν πως δεν γνώριζαν από τι υλικό ήταν κατασκευασμένα τα πλακίδια.
Λέει ακόμη ότι η σκληρότητα των πλακιδίων είναι λίγο πιο πάνω από το 10. Όταν το πιο σκληρό υλικό είναι το διαμάντι που έχει σκληρότητα 10.
Εμείς δεν πιστήκαμε από την απάντηση του Δημόκριτου. Ακόμη πιο περίεργη ήταν η στάση του κ. Χαρδαβέλα που έμοιαζε να μην θέλει να το ψάξει παραπάνω.
Φανταστείτε ένα διαστημικό λεωφορείο προστατευμένο με τα γνωστά πολυστρωματικά κεραμικά πλακίδια που κατασκευάστηκαν από Ελληνα – μπείτε στην σελίδα του Δημόκριτου να ενημερωθείτε – να έπεφτε όχι στο χώμα αλλά σε έναν βράχο. Θα καταστρεφόταν ο βράχος ή το σκάφος; Όπως καταλαβαίνετε κάποιος λέει ψέμματα. Εμείς σας δείξαμε και τις δύο απόψεις.Οποιος γνωρίζει περισσότερα και έχει και αποδείξεις ας μας τις στείλει.
Ο κύριος αυτός που μιλάει στο βίντεο, είναι πολύ πιο αξιόπιστος απο τα μεγάλα ΜΜΕ. Την αξιοπιστία βεβαιώνει στην εκπομπή ο ίδιος ο κ. Χαρδαβέλας που λέει ότι τον γνωρίζει προσωπικά.

Αυτα που περιγράφει ο κ. της ΕΥΠ είναι κοινότυπα, έχουν συμβεί πολλές φορές στην Ελλάδα σε διαφορετικές περιοχές και κυριολεκτικά εκατοντάδες άλλες φορές σε πολλές άλλες χώρες της Γης.

Δείτε σας παρακαλώ το άρθρο για το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν:
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/03/blog-post_6158.html

Θα δείτε οτι πρώην υπάλληλοι καταγγέλουν οτι η κύρια δουλειά του ινστιτούτου αυτού είναι να εξαφανίζει κάθε εύρημα, που αμφισβητεί την καθεστηκυία άποψη. Δυστυχώς ελάχιστοι τους πίστεψαν. Οπως και τον κύριο αυτό απο την ΕΥΠ.

Περιμένουμε την αμφισβήτηση, είναι ευπρόσδεκτη, αρκεί να είναι θεμελιωμένη।


ΑΠΟ ΕΛΕΘΕΥΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: