Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

Το Ισραήλ κατασκοπεύει δορυφορικά ολόκληρη την Αττική


Ενα γεγονός σκάνδαλο που περνά στα ψιλά γράμματα.
Μια ισραηλινή εταιρεία, με τους έλληνες εκπροσώπους της εδώ στην Ελλάδα, επισκέφθηκαν χθες τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Δ. Γεωργακόπουλο και του επέδωσαν μια προσφορά ώστε να αναλάβουν αυτοί, για λογαριασμό του υπουργείου, να εντοπίσουν παράνομες και αδήλωτες στην Εφορία πισίνες, αυθαίρετα κτίσματα και επαύλεις. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δεν κοστολόγησαν την αμοιβή τους, αλλά υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών είπαν ότι θα στοιχίσει περίπου 50.000 ευρώ για να «χαρτογραφήσουν δορυφορικώς» την Αττική και τα νησιά του Σαρωνικού.
Παρέδωσαν πάντως real picture με απόλυτη ευκρίνεια 480 στρεμμάτων στην Εκάλη, στα οποία εμφανίζονται 61 πισίνες, αιφνιδιάζοντας τον γενικό γραμματέα και τους συνεργάτες του. Και δεν σταμάτησαν εδώ.
Με τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουν, μπορούν, είπαν, να δώσουν αμέσως τις διευθύνσεις των κατόχων των σπιτιών όπου υπάρχουν πισίνες!

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έπιασαν αμέσως δουλειά και εκμεταλλευόμενοι την προσφορά (offsets) που τους δώρισε η εταιρεία, ανακάλυψαν ότι: α) οι περισσότερες από τις 61 πισίνες που βρίσκονται στα συγκεκριμένα 480 στρέμματα είναι αδήλωτες και άλλες που ήταν δηλωμένες εμφανίζονταν σε μεγαλύτερες διαστάσεις απ΄ ό,τι είχαν δηλωθεί και β) πολλές βίλες είναι δηλωμένες στην Εφορία (για ευνόητους λόγους) με λιγότερα τετραγωνικά.

«Αν πρόκειται να πληρώσω ένα ποσό, για παράδειγμα 50.000 ευρώ, ώστε να εντοπισθούν φοροφυγάδες με βίλες και πισίνες και από τον εντοπισμό τους να κερδίσω 50 εκατ. ευρώ, τότε γιατί να μη χρησιμοποιήσω κάθε μέσο που μου προσφέρει η τεχνολογία στον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής» δήλωσε στο «Βήμα» ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ. Γεωργακόπουλος.

tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια: