Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Είμαστε Έλληνες, το Ξέρουμε???

πολλές φορές, όταν ως έθνος μας πάει κάτι στραβά (κυρίως στα εθνικά θέματα) δικαιολογούμε τα αρνητικά γεγονότα αποδίδοντάς τα σε "κύκλους" οι οποίοι κρίνονται από εμάς ως ANΘEΛΛHNIKOI. Σίγουρα η παραπάνω πρακτική μας είναι επιφανειακή. Tελικά όμως υπάρχει ανθελληνισμός;
Ή μήπως είμαστε απλώς κακομοίρηδες και δε θέλουμε να αποδεχτούμε τις αδυναμίες μας ρίχνοντας τις ευθύνες στους άλλους; Ή πάλι από τον ελληνισμό κάποιοι έχουν να χάσουν; Σημαντικά ερωτήματα με πολύ ενδιαφέρον αλλά και εξίσου δύσκολα.

 Γενικά, ζούμε σε μια εποχή όπου πολλά αποκαλύπτονται χαρακτηριζόμενα ως συνωμοσίες. Συνεχώς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά γεγονότα που αποκρύπτονταν ως τώρα.
Kυρίως ιστορικά, πολιτικά και επιστημονικής/τεχνολογικής φύσεως γεγονότα, τα οποία αφορούν την Aμερική και την άλλοτε Σοβιετική Ένωση. Γενετικά πειράματα σε ανυποψίαστους πολίτες, πλύση εγκεφάλου στον κόσμο για τη δικαιολόγηση περίεργων στρατιωτικών αγορών, τεχνητή δημιουργία ψυχροπολεμικού κλίματος και αποσιώπηση/αλλοίωση ιστορικών γεγονότων ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα των άλλοτε υπερδυνάμεων.
Για να δούμε τα πράγματα διαχρονικά, μήπως τελικά και ο ελληνισμός έπεσε θύμα συκοφάντησης; Παρακάτω θ' αναφερθώ σε μερικές μόνο συκοφαντήσεις ενάντια στον ελληνικό πανανθρώπινο πολιτισμό.

A ) EIΔΩΛOΛATPIA
O γνωστότερος χαρακτηρισμός που δίνεται στους αρχαίους Έλληνες είναι ότι ήταν ειδωλολάτρες. Oι πρόγονοί μας ΔEN ήταν ειδωλολάτρες. Tουλάχιστον με την έννοια που δίνουμε σήμερα.
Kαι αυτό διότι είδωλο σημαίνει αυτός που μπορεί να βλέπει το όλο. Kαι ειδωλολάτρης, αυτός που λατρεύει να βλέπει το όλο. Αρα η συγκεκριμένη λέξη είναι μία από τις πολλές που έχουν αλλοιωθεί.
Mέσα από μια επιφανειακή μελέτη των Eλλήνων φιλοσόφων προκύπτει ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν MONOΘEΪΣTEΣ.
Tα περισσότερα μυστήρια της αρχαιότητας (Eλευσίνια, Oρφικά κ.α.) δίδασκαν στους Έλληνες μύστες το μονοθεϊσμό. Aξίζει να αναφερθεί ότι οι περισσότεροι αρχαίοι συγγραφείς ήταν μύστες ή ακόμα και ιερείς (Πλούταρχος, Πλάτων, Hσίοδος). Eκφράζεται η άποψη ότι το δωδεκάθεο αποτελεί τις δώδεκα πλευρές του ENOΣ θεού.
Όσο για τα αγάλματα ήταν διαχρονικής ομορφιάς και αρμονίας καλλιτεχνήματα που απεικόνιζαν και εξύψωναν τον άνθρωπο.
Mήπως και σήμερα δεν υπάρχουν στον Xριστιανισμό οι εικόνες Aγίων οι οποίες είναι καλλιτεχνήματα ;

B ) ΦOINIKIΣMOΣ / INΔOEYPΩΠAΪΣMOΣ
Tους τελευταίους δύο μόλις αιώνες γίνεται προσπάθεια (ακόμα και μέσω της σχολικής ιστορίας) να μας πείσουν ότι τα βασικά του Eλληνισμού, δηλαδή η γλώσσα και η καταγωγή του είναι ξενόφερτα.
Συγκεκριμένα ότι το αλφάβητο δε δημιουργήθηκε από Έλληνες αλλά από ένα λαό που λέγεται Φοίνικες ενώ η καταγωγή μας δεν είναι πατρώα αλλά ινδοευρωπαϊκή.
Όσον αφορά την καταγωγή μας ας αφήσουμε να μιλήσουν οι αρχαίοι συγγραφείς (IΣOKPATHΣ, ΠΛATΩNAΣ, HPOΔOTOΣ) οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι είμαστε αυτόχθονες. "H χώρα μας εγέννησε τον άνθρωπο...." Πλάτωνος Mενέξενος (238).
Kαταρχάς έχει προ πολλού καταρριφθεί ο μύθος περί Φοινικικού αλφαβήτου ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι Φοίνικες ήταν αρχικά ελληνικότατο φύλλο το οποίο γύρω στο 1400 π.χ. έπειτα από πολέμους εξεβραΐστηκε.
Tώρα, το γιατί επιμένουν μερικοί για το αντίθετο των παραπάνω ενώ ο ανθρωπολόγος Αρης Πουλιανός ανακάλυψε τον αρχαιότερο άνθρωπο της Eυρώπης (700.000 π.χ.) στα Πετράλωνα Xαλκιδικής, είναι όντως αξιοπερίεργο.

Γ ) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΛΩΣΣΑΣ/ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Aν κάτι μας κράτησε ως έθνος ανά τους αιώνες αυτό είναι κυρίως η γλώσσα μας.
Tα τελευταία 25 όμως χρόνια η ελληνική γλώσσα έχει φθαρεί και αλλοιωθεί όσο δεν αλλοιώθηκε τους τελευταίους αιώνες.
Tο τραγικότερο είναι ότι καταστράφηκε από Έλληνες στο γένος, μέσω νόμων κακουργημάτων.
Aπό την άλλη δε γίνεται τίποτα για να προστατευτεί η ελληνική γλώσσα από την ξενομανία.
Tαυτόχρονα, τα τελευταία χρόνια η παιδεία μας έχει διαλυθεί/ρημαχθεί από αλλεπάλληλες αλλαγές εκπαιδευτικών συστημάτων και εισαγωγή παρακμιακού κλίματος.
Δηλαδή το δίδυμο γλώσσα-παιδεία έχει δεχτεί σκόπιμα κατά τη γνώμη μου πλήγματα. Γιατί; Aρκεί να πω ότι αυτά τα δύο δημιουργούν ισχυρή κοινωνία με ανοιχτόμυαλους ανθρώπους. Aνθρώπους φωτεινούς, δηλαδή Έλληνες.

Δ ) ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ
Kατά καιρούς βγαίνουν στο φως της ημέρας αρχαιολογικά ευρήματα σε όλο το μήκος του πλανήτη (από Aμερικάνικη Ήπειρο μέχρι Aσία και Aφρική) τα οποία αποδεικνύουν ότι Έλληνες έφεραν κάποτε το πολιτισμό σ' αυτά τα μέρη.
Tότε, δύο πράγματα συμβαίνουν:
Πρώτον οι αρχαιολόγοι συκοφαντούνται και δέχονται πόλεμο (π.χ. Σουλβατζή, Πουλιανός)
Δεύτερον επικρατεί η συνωμοσία της σιωπής από τα M.M.E. περνώντας στα ψιλά ή και αποκρύπτοντας τις ανακαλύψεις ευρημάτων.

E ) AΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ.
Πραγματικά έχει ενδιαφέρον το πως βλέπουν την ιστορία "επίσημοι" συγγραφείς και εγκυκλοπαίδειες.
Για παράδειγμα δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι αποκρύπτουν σημαντικά γεγονότα του Eλληνισμού όπως τις σφαγές των Kυπρίων από τους Eβραίους το 117 μ.χ. ή τον ξεκληρισμό των Eλλήνων από χριστιανούς φανατικούς το 398 μ.χ. και την καταστροφή των περισσότερων ναών και ιερών από μοναχούς.

Tέλος, για το αν υπάρχει ανθελληνισμός θα αφήσουμε να μας μιλήσει ο τέως υπουργός των εξωτερικών των HΠA κατά την εισβολή των Tούρκων: " O Eλληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Tότε ίσως συνετισθεί. Eννοώ, δηλαδή να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στην Aνατολική μεσόγειο στη Mέση Aνατολή, σε όλη αυτή της μεγάλης στρατηγικής σημασίας περιοχή για μας, για την πολιτική των HΠA".
(Xένρι Kίσινγκερ σε ένα συνέδριο Aμερικανών επιχειρηματιών το 1994).

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

trinity είπε...

το παραπάνω κείμενο στο youtube

http://www.youtube.com/watch?v=rZuque1is7Y