Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΤΟ "ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ" ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΑ ΖΩΑ.ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ;

Η ηλεκτρονική σήμανση συνίσταται στην τοποθέτηση ειδικού τσιπ στο στομάχι των αιγοπροβάτων και αντικαθιστά την παραδοσιακή πρακτική της ενώτιας σήμανσης .Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο που δίνει τη δυνατότητα στον παραγωγό, με τη χρήση ενός σκάνερ, να λαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα ενός ζώου. Δημιουργείται μια βάση δεδομένων από την οποία θα αντλούνται πληροφορίες σχετικά με την πορεία του ζώου σε όλα της τα στάδια μέχρι και το σφαγείο.

Ο παραγωγός έχει την δυνατότητα ανά πάσα ώρα να ανιχνεύσει αν κάποιο από τα ζώα του ασθενεί και να το αποκόψει από το υπόλοιπο κοπάδι προκειμένου να αποφύγει μετάδοση της ασθένειας.Ταυτόχρονα είναι σε θέση να ελέγξει τη διαδικασία αναπαραγωγής των ζώων καθώς και την παραγωγή γάλακτος γεγονός που συμβάλλει καθοριστικά στην εξασφάλιση ομαλής ροής των προϊόντων στην αγορά .Επισημαίνεται δε ότι από το 2011 και μετά θα είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική σήμανση των ζώων σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης .»

Mετά από όλα αυτά υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει ότι κάποιο ανάλογο σύστημα θα χρησιμοποιηθεί και για τους ανθρώπους;Στην αρχή μάς δίνουν RFID με τα διαβατήρια ώστε να μη πολυαντιδράσουμε.Κατόπιν μάς αποδίδουν έναν μοναδικό αριθμό που θα μάς συνοδεύει από την γέννηση μέχρι τον θάνατο μας (ΑΜΚΑ) .Στη συνέχεια ,κατά δήλωση των υπευθύνων, θα συνδυαστεί ο ΑΜΚΑ με το RFID σε μία και μόνη έξυπνη κάρτα.Και στο τέλος αυτή η έξυπνη κάρτα θα μετατραπεί σε νανοτσίπ ή ηλεκτρονικό τατουάζ και θα μπεί σε κάποιο σημείο του σώματος μας ,όπως γίνεται ήδη σε κάθε είδος ζώου, από πουλιά μέχρι ελέφαντες.

Yπενθυμίζουμε ότι τελικός στόχος και σκοπός τών σχεδιαστών τού ΑΜΚΑ είναι, αυτή η πλαστική κάρτα, να μετατραπεί σε έξυπνη κάρτα που θα περιέχει τα πάντα γυρω από τον εργασιακο και ασφαλιστικό βίο του πολίτη: σε ποιες δουλειές δούλεψε και ποιες χρονικές περιόδους, σε ποια ασφαλιστικά ταμεία ασφαλίστηκε και πότε,πού,πότε,πόσο και για ποιό λόγο νοσηλεύτηκε, ποιους γιατρούς επισκέφτηκε και τις διαγνώσεις τους,τι εξετάσεις έκανε και τα αποτελέσματα τους, τι φάρμακα πήρε κ.ο.κ

Πηγή

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ακριβώς όπως τα περιγράφετε θα γίνουν. Πρώτοι απο όλους θα πρέπει να πάρουν την κάρτα αυτή τα σώματα ασφαλείας. Κι αυτό ΓΙΑΤΙ? Γιατί αν δεν την πάρουν απειλούνται με απόλυση.. Όπως και έγινε με τον αστυνομικό ο οποίος αρνήθηκε να παραλάβει την "έξυπνη κάρτα". Ανφέρουν ότι η κάρτα θα περιέχει μέσα απόρρητα στοιχεία για το άτομό του στα οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο κάτοχος της κάρτας. Αν δεν είναι αυτό φασισμός και δικτατορία τότε τι είναι; Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή . . Το τσιπ θα είναι και το τελευταίο. . . ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Unknown είπε...

Ακριβώς όπως τα περιγράφετε θα γίνουν. Πρώτοι απο όλους θα πρέπει να πάρουν την κάρτα αυτή τα σώματα ασφαλείας. Κι αυτό ΓΙΑΤΙ? Γιατί αν δεν την πάρουν απειλούνται με απόλυση.. Όπως και έγινε με τον αστυνομικό ο οποίος αρνήθηκε να παραλάβει την "έξυπνη κάρτα". Ανφέρουν ότι η κάρτα θα περιέχει μέσα απόρρητα στοιχεία για το άτομό του στα οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο κάτοχος της κάρτας. Αν δεν είναι αυτό φασισμός και δικτατορία τότε τι είναι; Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή . . Το τσιπ θα είναι και το τελευταίο. . . ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ