Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

ΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!


Νίκος Δήμου στους New York Times:"...Δεν υπήρχαν Έλληνες υπήρχαν «ρωμαίοι», που μιλούσαν... αλβανικά!"


Αντώνης Λιάκος στους New York Times:

"...Αυτόν τον μύθο τον δημιούργησαν οι ανασκαφείς της Ακρόπολης κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, θέλοντας να σβήσουν τα οθωμανικά ίχνη και να καθαρίσουν τον χώρο, σαν την "χοάνη» του κλασικισμού. Το Ερεχθείο υπήρξε ένα χαρέμι και ο Παρθενώνας τζαμί. "Αλλά η ελληνική αρχαιολογία ήταν πάντοτε ένα είδος της φαντασίας..."


Είπε ακόμη στου NYT ο διδάκτωρ του ανθελληνισμού Νίκος Δήμου: "Στο λάθος ενός Γερμανού,βασίζεται η ελληνική υπερηφάνεια σε αυτό το θέμα. Ήταν ο Johann Winckelmann, τον 18ο αιώνα, γερμανός ιστορικός της τέχνης, του οποίου το όραμα ήταν μια αρχαία Ελλάδα "που εκατοικείτο από όμορφους, ψηλούς, ξανθούς και σοφούς ανθρώπους, που αντιπροσώπευαν την τελειότητα». Όπως το έθεσε ο κ. Δήμου, ήταν μία έννοια που επιβλήθηκε στην χώρα στην σύγχρονη ελληνική ταυτότητα».

"Συνηθίζαμε να μιλάμε αλβανικά και να λεγόμαστε Ρωμαίοι, αλλά στη συνέχεια ο Winckelmann. ο Goethe, ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Ντελακρουά, όλοι τους μας είπαν "Όχι, είστε Έλληνες, απευθείας απόγονοι του Πλάτωνα και Σωκράτη» με ότι αυτό σήμαινε. Εάν ένα μικρό, φτωχό έθνος έχει μια τέτοια επιβάρυνση στους ώμους του. τότε ποτέ δεν θα ανακάμψει...".


Ο "κορυφαίος Έλληνας ιστορικός" σύμφωνα με την εφημερίδα Λιάκος είπε ακόμη:
"Είναι πολύ «ελληνικό»(ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΔΥΣΚΟΛΟ-ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ) να απαντήσω στην ερώτηση. Σε ποιόν ανήκει η ιστορία; Αυτό είναι ένα μέρος της δικής μας εθνικιστικής επιχειρηματολογίας. Η Ακρόπολη είναι το εμπορικό μας σήμα...»!"

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: