Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!9000 περίπου άνθρωποι υπέχραψαν ήδη τη διακύρηξη ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που εν όψη της όλης ιστορίας της "γρίπης των χοίρων" και τα εμβόλια που αγοράζουν κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, μιας και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας έχει ήδη κυρήξει το γεγονός ως "πανδημία", το καθιστά ιδιαίτερα επίκαιρο.Ειδικά οι φίλοι μας, πολίτες των ΗΠΑ βρίσκονται αντιμέτωποι με πολύ σκληρές ποινές σε περίπτωση που αρνηθούν τον εμβολιασμό τους...Σε συμπαράσταση με όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας, αλλά και για τη διασφάληση του δικαιώματος μας να αρνούμαστε τον οποιοδήποτε επικύνδινο εμβολιασμό...προτείνω την συνυπογραφή της παρακάτω δήλωσης!A UNIVERSAL DECLARATION OF RESISTANCE TO MANDATORY VACCINATIONShttp://www.thepetitionsite.com/1/a-universal-declaration-of-resistance-to-mandatory-vaccinations


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: