Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Αμερικη: Αρχής Γενομένης Από 1 Ιούλη 2010 Το μικροτσίπ Στα Νεογνά.

Ενας Amber Alert, ακυρώθηκε την τελευταία εβδομάδα, όταν εξαφανιστηκε ενα παιδι.

Το κογκρέσο έχει τεθεί εκτός της πρόσκλησης για όλα τα νεογέννητα μωρά που γεννήθηκαν στα αμερικανικα νοσοκομεία να τσιπαρονται, αρχής γενομένης από 1 Ιούλη 2010.Η απλή διαδικασία μπορεί να γίνει στο φυτώριο νοσοκομείο από παιδιάτρους,ζωτικής σημασίας θα ειναι οι στατιστικές του νεογέννητου σε μια εθνική βάση δεδομένων που συνδέονται με το FBI για όλες τις αρχές επιβολής του νόμου να έχουν πρόσβαση.Όταν ένας αξιωματικός αντιμετωπίζει ένα παιδί, θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσετε ένα σαρωτή για να καθορίσει αμέσως εάν αυτό είναι το παιδί που λείπει.

Κεφάλαια για την ενδυμασία των νοσοκομείων με τον κατάλληλο εξοπλισμό, παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στις περισσότερες κτηνιατρικές υπηρεσίες, καθώς και για την παροχή της αστυνομίας με τους σαρωτές θα προέλθουν από το τελευταίο νομοσχέδιο ερέθισμα του Προέδρου Obama.

Παιδιά που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα της λήψης των παιδιών τους στα τοπικά νοσοκομεία τους.Το τσιπ εμφυτεύεται ακριβώς κάτω από το δέρμα σε μια γρήγορη διαδικασια χωρις να απαιτειται νοσηλεία. Το τσιπ θα τοποθετηθείται κοντά στον ώμο για εύκολη πρόσβαση από το σκάνερ, αλλά λόγω του πολύ μικρού μεγέθους τους, δεν πρέπει να υπάρχει διαρκής ουλές στο δέρμα του παιδιού.

Εσιες θα πατε το παιδι σας;
http://www.babble.com/CS/blogs/stroller ... borns.अस्प्क्स


Πηγή

2 σχόλια:

Ευρύνοος είπε...

Αυτή η δημοσίευση ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο και ρίξτε μία ματιά στο λινκ που δίνει η πηγή μέσα στο κείμενο, (Congress has put out the call for all newborns born in American hospitals to be microchipped, beginning July 1, 2010. ) το οποίο δέν έχεις βάλει στο δικό σου κείμενο φίλε μου και οδηγεί εδώ..

http://en.wikipedia.org/wiki/April_fool%27s

άλλωστε και τα σχόλια που ακολουθούν στο συγκεκριμένο σαιτ αναφέρουν ξεκάθαρα οτι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο..

πέρα όμως απο το ψέμα, πιστεύω οτι μέχρι το 2012 θα εφαρμόσουν το τσιπ στον κόσμο..
ίσως αυτό είναι που τρομοκρατούν τον κόσμο για το 2012..

καλησπέρα σας..

Κωστας είπε...

Ειναι πρωταπριλιατικο αστειο το αρθρο.