Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Ανακαλύφθηκαν 2 νέα γεωγλυφικά στη ΝάζκαΔύο επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Γιαμαγκάτα της Ιαπωνίας ανέφεραν ότι βρήκαν δύο νέα γεωγλυφικά στη Νάζκα του νότιου Περού.

Τα νέα γεωγλυφικά απεικονίζουν ένα ανθρώπινο κεφάλι και τη μορφή ενός ζώου, το οποίο οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να προσδιορίσουν.

Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο, Yoichi Watanabe, το σχέδιο του ανθρώπινου κεφαλιού έχει μήκος 4,2 μέτρα και φάρδος 3,1 μέτρα, ενώ το μικρό τους μέγεθος ίσως να είναι η αιτία που δεν είχαν εντοπιστεί σε προγενέστερες εναέριες έρευνες.

Οι ερευνητές συνεχίζουν το έργο τους και θα καταθέσουν την τελική τους αναφορά στο Υπουργείο Πολιτισμού του Περού.
Οι επιστήμονες βρίσκονται ακόμα στη φάση της έρευνας και θα πρέπει να προσδιορίσουν την περίοδο στην οποία ανήκουν τα δύο νέα γεωγλυφικά. Η ομάδα, με επικεφαλής τον Masato Sakai, είχε ανακαλύψει το 2006 άλλα 100 περίπου γεωγλυφικά, γραμμές και τρίγωνα, σχηματισμένα στην έρημο.

Τα γεωγλυφικά βρίσκονται κοντά στις Γραμμές της Νάζκα, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Περού, που απεικονίζουν πιθήκους, κολιμπρί και αράχνες.

Οι Γραμμές αποτελούν Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας της UNESCO, και δημιουργήθηκαν μεταξύ του 500 π.Χ και του 500 μ.Χ., ενώ αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια αρχαιολογικά μυστήρια.


http://visaltis.blogspot.com/2011/02/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: