Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

FRONTEX: Ενισχύονται οι έλεγχοι για παράνομους μετανάστες από Τουρκία
Η Υπηρεσία Συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης- Frontex, ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας για την μείωση της παράνομης μετανάστευσης μέσω του Τουρκίας, η οποία αποτελεί  ένα από τα κύρια ρεύματα των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη.
Τα παραπάνω μετέδωσε, σήμερα, το τουρκικό πρακτορείο ‘Anatolu’.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Fontex, το ένα τρίτο των παράνομων μεταναστών προς την Ευρώπη, κυρίως από χώρες, όπως το Αφγανιστάν και η Βόρεια Αφρική, κατά το 2009,  χρησιμοποίησαν  τη θαλάσσια οδό για να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια,  με κύριο σταθμό  εκκίνησης την Τουρκία.
Το 2011, η Frontex θα επιτηρεί με την συνδρομή των μυστικών υπηρεσιών τα τουρκοελληνικά σύνορα, την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, για την αποτροπή της  παράνομης εισόδου των μεταναστών.

--

Τίτλος: «ЕС ще засили мерките срещу нелегалните имигранти, преминаващи през Турция»
Δημοσίευση: Агенция "Фокус", 8.2.2011.

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: