Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

«Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, δεν είναι σημαντικότερος, από ένα σωρό σκουπιδιών (!!!), μπροστά στην πολυκατοικία μας»!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ

kairidhsΣε συνέντευξη που παρεχώρησε στην σκοπιανή εφημερίδα «Utrinski Vesnik», ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και  Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη, Δημήτριος Καιρίδης, όπως τονίζει με έμφαση η δημοσιογράφος Μιρκίτσα Πόποβις, ανέφερε επί λέξει πως «ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, δεν είναι σημαντικότερος, από ένα σωρό σκουπιδιών (!!!), μπροστά στην πολυκατοικία μας»! Στην συνέχεια είπε ότι, «το πρόβλημα με το όνομα και η ιστορία, δεν πρέπει να επηρεάζουν τις πολιτικές σχέσεις των δύο χωρών, τις ανταλλαγές και την ακαδημαϊκή συνεργασία, μεταξύ της «Μακεδονίας» (!) και της Ελλάδος»!
Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση προς την κ. Υπουργό Παιδείας, δια βίου μαθήσεως και Θρησκευμάτων Αννα Διαμαντοπούλου και ερωτά:
1. Εχει λάβει γνώση το Υπουργείο, της σίγουρα απίστευτης αυτής συνεντεύξεως, του καθηγητού του Πανεπιστημίου Μακεδονία, στην ανωτέρω σκοπιανή εφημερίδα; Πώς τοποθετείται το Υπουργείο και αν συμφωνεί με αυτές τις απόψεις;
2. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί το υπουργείο, για να συνετίσει τον ανωτέρω καθηγητή, ώστε να αντιληφθεί ότι, μισθοδοτείται από τον ιδρώτα των Ελλήνων (αγρίως) φορολογουμένων πολιτών, που δεν του «ανέθεσαν», να καθυβρίζει τους Σκοπιανούς, με το πλέον άθλιο τρόπο, την Μακεδονία μας και τον Μ. Αλέξανδρο, κάνοντάς τους να πανηγυρίζουν; Θα κληθεί αρμοδίως;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
Προς
“Ελεύθερη Ώρα”, Εφημερίδα
Κοινοποίηση: 1. Αξιότιμο κ. Κυριάκο Βελόπουλο, Βουλευτή, Φαξ 2310-544186,
2. Αξιότιμη κ. Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργό, Φαξ 210-3443865, < anna@diamantopoulou.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. >,
3. Αξιότιμο κ. Γιάννη Πανάρετο, Υφυπουργό, Φαξ 210-3442882,
4. Αξιότιμο κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, Πρόεδρο ΛΑΟΣ, Φαξ 210-7522704,
5. Τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, Υπουργείο Παιδείας, Φαξ 210-3443245
Το σημερινό σας πρωτοσέλιδο με εμφανίζει να έχω κάνει δήλωση την οποία ουδέποτε έκανα και διαψεύδω κατηγορηματικά. Έρχεστε δε εσείς και ο κ. Βελόπουλος καθυστερημένα να αναπαράγεται μια “μη είδηση” ενώ έχω ήδη απαντήσει στο blog της Θεσσαλονίκης που την πρωτοεμφάνισε.
Κατανοώ την ευαισθησία σας, ιδίως σε ζητήματα εθνικής ιστορίας, όμως η ίδια η αποδιδόμενη φράση στερείται νοήματος. Αυτό που θα είχε νόημα κάποιος να πει θα ήταν ότι οι δημοτικοί άρχοντες της Θεσσαλονίκης καλό θα ήταν να ασχοληθούν με τις πραγματικές αρμοδιότητές τους, όπως είναι το μείζον ζήτημα της συλλογής και διαχείρισης των σκουπιδιών, και, ίσως, λιγότερο με τον Μέγα Αλέξανδρο που δεν έχει τόσο ανάγκη από αυτόκλητους υπερασπιστές (ιδίως κείθεν των συνόρων). Ήδη έχω στείλει σχετική διάψευση και στη Σκοπιανή εφημερίδα.
Μείζον παραμένει το ζήτημα της ευκολίας με την οποία διατυπώνονται αβασάνιστα κατηγορίες στη χώρα μας. Φαντάζομαι πως όλοι συμφωνούμε ότι η Ελλάδα μας έχει έναν δύσκολο αγώνα μπροστά της για την υπεράσπιση των συμφερόντων της και πως η σπίλωση πανεπιστημιακών για εσωτερικά επικοινωνιακά παιχνίδια δεν βοηθά.
Παρακαλώ για την επανόρθωση.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια,
Δημήτρης Καιρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Τηλ. Επικοινωνίας 2310-260322, Φαξ 2310-260332, keridis@uom.gr


http://www.elora.gr/portal/national-issues/7---/2852-l-r

Δεν υπάρχουν σχόλια: