Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Υπέκυψε ο Παπανδρέου στη Τουρκία για την Α.Ο.Ζ. !«Άνθρακες ο Θησαυρός» της συνεργασίας Ελλάδος – Κύπρου στην ενέργεια!

Ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την συνάντηση του με τον Κύπριο Πρόεδρο κ. Χριστόφια «σήκωσε τα χέρια» και δήλωσε ότι δεν μπορεί να οριοθετήσει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) των δύο χωρών, μεταξύ Καστελόριζου – Κύπρου, διότι η Τουρκία ασκεί βέτο.
Η Ελλάδα προς το παρόν απεμπολή κυριαρχικά της δικαιώματα ή κατά το ηπιότερο, αναστέλλει την άσκηση τους.
Στην Κύπρο υπάρχει απογοήτευση από τη στάση του Παπανδρέου και εκτιμούν ότι δεν … μπορεί να πει όχι στην Τουρκία λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ως γνωστό η Τουρκία έχει ήδη ματαιώσει την υπογραφή με την Αίγυπτο την ΑΟΖ των δυο κρατών!
Η Αίγυπτος προκειμένου να μην έρθει σε αντιπαράθεση με την Τουρκία, γύρισε την πλάτη στην Ελλάδα και η Ελλάδα στην Κύπρο με την Άγκυρα να είναι κερδισμένη.
Διότι, εάν η Τουρκία καθορίσει με σφραγίδα την ΑΟΖ με την Αίγυπτο, τότε απομονώνει την Κύπρο από την Ελλάδα.
Όμορφα πράγματα, εφ’ όσον ο Παπανδρέου «έβαλε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία το Καστελόριζο», κατά την τελευταία επίσκεψη του Ερτογάν στην Αθήνα, τώρα πληρώνουμε Ελλάδα και Έλληνες τις «Διπλωματικές του επιτυχίες»!

Υ.Γ.: Ως γνωστό ο παππούς του σημερινού πρωθυπουργού είχε αρνηθεί στους Αμερικανούς την παραχώρηση του Καστελόριζου στη Τουρκία, προκειμένου να «ενωθεί» η Κύπρος με την Ελλάδα (Σχέδιο Άτσεσον).
Με άλλα λόγια ο εγγονός «διορθώνει» τον παππού του, προς όφελος της Τουρκίας!
Υ.Γ.2: Η Ελλάδα προ Παπανδρέου δεν συζητούσε με την Τουρκία, πλην της οριοθέτησης της«υφαλοκρηπίδας» και του Διεθνοποιημένου πλέον, «Κυπριακού», κανένα άλλο θέμα!
Ο Γιώργος Παπανδρέου προσέθεσε και το «Καστελόριζο» και δεν γνωρίζουμε τι άλλο, λόγω της «Μυστικής Διπλωματίας» που ακολουθεί!

Θα ξυπνήσει κανείς;

Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

1 σχόλιο:

paramythou είπε...

Επωλήθη η χώρα και δεν μας το είπαν???
Οταν θα το καταλάβουμε θα έχουν φύγει μακριά. Οπως γίνεται στα παραμύθια με την κακιά μάγισσα. Μόνο που στο τέλος γκρεμοτσακίζεται.