Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Στην Κερατέα γίνεται της Αιγύπτου...και όμως το χουντικό καθεστώς σφυρίζει αδιάφορα!

Οι κάτοικοι της περιοχής πολεμούν, κυριολεκτικά όπως φαίνεται στο βίντεο, 2 μήνες με τους εντολοδόχους τους χουντικού πράσινου καθεστώτος.Μέσα σε αυτό το χουντικό καθεστώς φυσικά συμμετέχει και ο τομέας της ενημέρωσης και της "ανεξάρτητης" και "αντικειμενικής" πληροφόρησης που παρέχουν τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης, τα οποία επιμελώς φροντίζουν να κρατούν όλους τους Έλληνες στο σκοτάδι αναφορικά με ότι συμβαίνει τόσο καιρό στην Κερατέα.
Οι εικόνες που παρακολουθούμε εδώ και καιρό στα βίντεο που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο από τις μάχες των κατοίκων με τους αστυνομικούς δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τις υπόλοιπες κοινωνικές εξεγέρσεις που πολυδιαφημίστηκαν όλο αυτό το διάστημα από τα "ελληνικά" κανάλια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Από την μια πλευρά λοιπόν έχουμε να κάνουμε με τα πλήρως καθοδηγούμενα "Μέσα Ενημέρωσης" και από την άλλη με τις επιταγές μιας χουντικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ η οποία δεν διστάζει να δίνει εντολές ξυλοδαρμού σε ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες που ΔΙΚΑΙΩΣ διαδηλώνουν για την κατασκευή χώρου υγειονομικής ταφής δίπλα στις αυλές των σπιτιών τους. Δεν διστάζουν επίσης και οι εντολοδόχοι της πράσινης χούντας, που μετα λύπης μας παίζουν έναν θλιβερό ρόλο αυτή τη στιγμή, οι αστυνομικοί, να επιτίθενται και να κτυπούν Έλληνες και Ελληνίδες κάθε ηλικίας χωρίς κουκούλες και χωρίς ίχνος "πολεμικών" αντικειμένων επάνω τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο.
Από την άλλη πλευρά η ίδια χουντική πράσινη κυβέρνηση και οι εντολοδόχοι αυτής, δεν τολμούν να αγγίξουν κανέναν λαθρομετανάστη που έχει καταστήσει το κέντρο της Αθήνας άβατο για τους Έλληνες. Δεν τολμούν να αγγίξουν κανέναν λαθρομετανάστη από αυτούς που σπέρνουν τον πανικό στους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, αλλά όμως τολμούν να ξυλοκοπούν ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...! Ακόμα και οι ίδιοι οι αστυνομικοί κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλάξουν στάση και να δουν την πραγματικότητα κατάματα. Η δουλειά τους δεν είναι να υπηρετούν το πολιτικό σύστημα όταν αυτό παραβιάζει το Σύνταγμα, με βάση το οποίο η αστυνομία πρέπει να μεριμνά για την ασφάλεια των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών και ΟΧΙ να τους ξυλοκοπεί χωρίς λόγο και αιτία, όταν είναι πλέον εμφανέστατο πως το δίκαιο είναι με το μέρους τους!
Κλείνοντας, πολλοί απόρρησαν για την στρατιωτική άσκηση που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς με σκοπό την εξάσκηση του στρατού για καταστολή κινημάτων...! Το γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα ο κόσμος θα βγεί μαζικά στο δρόμο. Πρέπει όμως να γνωρίζουν πως δεν θα μπορούν με κανέναν τρόπο να τον σταματήσουν.
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια: