Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

Το φυτίλι του λαθρομεταναστευτικού έχει ήδη ανάψει και οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες.

Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανή εθνικό και πολιτισμικό εκβιασμό...
Η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις αμήχανη και δέσμια της ολέθριας πολιτικής της...
Και οι αδίστακτοι "ανθρωπιστές" σε αγαστή σύμπνοια με τα σκοτεινά κέντρα του Ισλαμικού φονταμενταλισμού, απειλούν να πυροδοτήσουν εξελίξεις απρόβλεπτες για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Τώρα που οι μάσκες της υποκρισίας πέφτουν και οι υποκριτές κατεργαραίοι αποκαλύπτουν το αποκρουστικό τους πρόσωπο, όλα πλέον γίνοντια ξεκάθαρα:
1. Καρφάκι δε τους καίγεται για τη δήθεν ανθρώπινη πλευρά της περιπέτειας των "δυστυχισμένων" τους.
2. Το μοναδικό το οποίο τους ενδιαφέρει είναι η ολέθρια επένδυσή τους που αποσκοπεί σε μια γενικευμένη και επικίνδυνη κοινωνική έκρηξη με μοχλό τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό και με απρόβλεπτες δυστυχώς προεκτάσεις.

Ο Ελληνικός λαός σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν πρωτοφανή εφιάλτη...


Κανένας εφησυχασμός...
Καμία επανάπαυση...
Και κυρίως κανένα συγχωροχάρτι στους απερίσκεπτους συνενόχους αυτής της ολέθριας πολιτικής ανοχής.

Επιδιώκουν το αιματοκύλισμα και τον Εθνικό διχασμό. Ας μην τους το επιτρέψουμε. 

Την ώρα της κρίσης που οσονούπω πλησιάζει απειλητική, οφείλουμε όλοι να καταδείξουμε τους μεγάλους ενόχους για το Εθνικό έγκλημα που σχεδιασμένα οργανώνεται.
Και αυτοί είναι: 
1. Η κυβέρνηση με την ολέθρια πολιτική και τα επικίνδυνα παιχνίδια που εγκαινίασε στο μπαρμπούτι με την εθνική ταυτότητα...
2. Η αντεθνική δράση των ΜΚΟ, και...
3. Οι πολιτικές δυνάμεις εκείνες που χαϊδολόγησαν τους εισβολείς στο όνομα ενός ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού, ναρκοθετώντας με τη στάση τους τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας.

Καθήκον όλων είναι να αποτρέψουμε τον επικίνδυνο Εθνικό διχασμό, και να τιμωρήσουμε παραδειγματικά όλους εκείνους που απειλούν να βάλουν τον τόπο σε επικίνδυνες εθνικές περιπέτειες.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο από την "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ". 

Σε εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση βρίσκεται η υγεία των μεταναστών που συνεχίζουν την απεργία πείνας στο Μέγαρο Υπατία. Οι συνεντεύξεις Τύπου που οργανώνονται η μία μετά την άλλη στον χώρο «φιλοξενίας» ουσιαστικά εξελίσσονται κάθε φορά σε… ιατρικά περιστατικά, αφού πάντα κάποιος από τους 300 μετανάστες πέφτει θύμα λιποθυμικού επεισοδίου.

Το θύμα της χθεσινής λιποθυμίας, πριν χάσει τις αισθήσεις του, είχε προλάβει να πει πως μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμιά απάντηση, προσθέτοντας ότι «δεν μας φοβίζει ο θάνατος, τουλάχιστον ας πεθάνουμε επειδή παλέψαμε». Μετά από 25 ημέρες απεργίας πείνας τα φαινόμενα υποθερμίας και εξάντλησης πολλαπλασιάζονται, ενώ ήδη τέσσερις απεργοί πείνας έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με διάφορα συμπτώματα. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας των μεταναστών οριακή και κρίσιμη, ενώ πλέον όλοι δείχνουν να περιμένουν το πρώτο θύμα.
Οι μετανάστες και οι «διαχειριστές» τους για να ξεσπαθώσουν και η κυβέρνηση για να πάρει επιτέλους μια πρωτοβουλία, προκειμένου να λυθεί το θέμα, το οποίο προοιωνίζεται ακραίες καταστάσεις. 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: