Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Σοφία Παπαϊωάννου: "Ο Χαρδαβέλας έχει μαλάκυνση εγκεφάλου που μιλά για πετρέλαια"


Οι φάκελοι του Αλέξη Παπαχελά (Μέλους της αμαρτωλής λέσχης builderberg) και συγκεκριμένα η συνεργάτης του Σοφία Παπαϊωάννου ταξίδεψε για τις ανάγκες της εκπομπής στο περίφημο Καστελόριζο.
Σε συζήτηση που η ίδια είχε με δημότες του νησιού όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου στο Καστελόριζο. Η ίδια απάντησε: "Λένε ότι υπάρχουν αλλά μάλλον δεν υπάρχουν." Δημότης του νησιού αντιπαρήλθε την άποψής της λέγοντας ότι υπάρχουν στοιχεία για κοιτάσματα και τα έχουμε δει από αξιόλογους επιστήμονες. H ίδια με υποψία απάντησε: "Που το είδες αυτό στον αθέατο Κόσμο;"
Ο Δημότης απάντησε "Ναι φυσικά". Ποια ήταν η απάντησή της; " Ο Χαρδαβέλας έχει μαλάκυνση εγκεφάλου".
Η αποστολή της Σοφίας Παπαϊωάννου ...
δεν σταματάει εδώ, συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον η προσπάθεια συγκάλυψης και άλλων πληροφοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αντί-Νέα Τάξη πραγμάτων η ίδια συνέχισε την αποστολή της παίρνοντας συνέντευξη από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Καστελόριζου, για τις ανάγκες τις εκπομπής "Νέοι Φάκελοι". Τις στιγμές που ο πρόεδρος κατά την διάρκεια της συνέντευξης έκανε νύξεις για κοιτάσματα πετρελαίου, για την συνεκμετάλλευση του αιγαίου που ετοιμάζουν και για την περίφημη ΑΟΖ (αποκλειστική οικονομική ζώνη) που είναι ανάγκη να ορίσουμε, εκείνη διέκοπτε συνεχώς και του έκανε συστάσεις να μην αναφέρεται στα πετρέλαια και στην ΑΟΖ. Με άλλα λόγια έκοψε και έραψε την συνέντευξη στα μέτρα της, λογοκρίνοντας αυτά που δεν άρεσαν στην πολιτική ελίτ του τόπου, λειτουργώντας σαν ανεπίσημη εκπρόσωπος της κυβέρνησης.


Το κανάλι Σκάϊ έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προβολή του κυβερνητικού έργου ως αναγκαίο για την διασώση της χώρας, προβάλλοντας τις απεργίες ως ακραίες, στρέφοντας ένα μέρος της κοινωνίας με το άλλο. Κατηγορεί ανελλιπώς τον δημόσιο τομέα για σπατάλες και τεράστιους μισθούς μέσο της πρωινής εκπομπής Λυριτζή Οικονόμου, όταν την ίδια στιγμή οι δύο παραπάνω λάμβαναν 300.000 ευρώ ετησίως από την κρατική ΝΕΤ, που οι Έλληνες φορολογούμενοι πλήρωναν.

Ο Σκάϊ είναι το κανάλι το οποίο κρατά χτυπάει την ιστορία μας μέσω της σειράς που αφορά το 1821, χτυπάει την πατρίδα μας προβάλλοντας ως ρατσιστές αυτούς που ανησυχούν για τα εθνικά θέματα και τέλος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με το mega στην χειραγώγηση και αποβλάκωση του ελληνικού λαού.
Οφείλουμε ως ευσυνείδητοι πολίτες να καταδικάζουμε τις πράξεις αυτές, όχι μόνο με λόγια και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, αλλά και με έννομες διαδικασίες ώστε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του Ελληνικού λαού πίσω από τις πλάτες μας.

anti-ntp.blogspot.com

Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2011/02/blog-post_1228.html#ixzz1Df6MrrMM

Δεν υπάρχουν σχόλια: