Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

"Η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει", υποστηρίζει ο οικονομικός σύμβουλος της Μέρκελ


ImageMία ακόμα "Κασσάνδρα" για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και μάλιστα υπηρετεί και σε θέση "κλειδί": Οικονομικός σύμβουλος της Μέρκελ. Την εκτίμηση, λοιπόν,  ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση χρέους με βάση το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί μέχρι στιγμής διατύπωσε ο οικονομικός σύμβουλος της Γερμανίδας καγκελαρίου Πέτερ Μπόφινγκερ, μιλώντας σήμερα στο Reuters.
Ο σύμβουλος της Ανγκελα Μέρκελ εκτίμησε επίσης ότι ο πληθωρισμός στη Γερμανία δεν θα αυξηθεί πάνω από το 2% μεσοπρόθεσμα, ενώ υποστήριξε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε αύξηση των επιτοκίων φέτος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17588&Itemid=160

Δεν υπάρχουν σχόλια: