Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

CRISLAM: Η νέα οικουμενιστική απειλή από τις Η.Π.Α.


Πολλές νεοπροτεσταντικές ομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν ότι στις σημερινές συνθήκες,οι χριστιανοί και οι μουσουλμάνοι πρέπει να αφήσουν κατά μέρους τις θρησκευτικές και ιστορικές διαφορές τους και να δημιουργήσουν μια νέα θρησκεία, το Crislam!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ‘The Last Crusade’, ήδη διάφορες νεοπροτεσταντικές ομάδες άρχισαν στο Χιούστον, την Ατλάντα, το Σιάτλ και το Ντιτρόιτ κυριακατικα κυρήγματα αλλά και κατηχητικά μαθήματα για τον Μωάμεθ τον ιδρυτή του Μωαμεθανισμού.
Οι πιστοί τους με έκπληξη πρόσεξαν ότι οι πάστορές τους έχουν τοποθετήσει το Κοράνι δίπλα από τη Βίβλο!
Όσοι πήραν αυτήν την ασυνήθιστη πρωτοβουλία προσπάθησαν να δικαιολογηθούν με περίεργα επιχειρήματα όπως ότι οι χριστιανοί δεν μπορούν να αγαπήσουν τον πλησίον τους εαν δεν έχουν σχέσεις μ'αυτόν!
Ο Alan Wisdom διευθυντής του Presvyterian Action Comitee και αντιπρόεδρος του Institut of Religion and Democracyδήλωσε ανοιχτά ότι το Ισλάμ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει την ίδια αξία με το Ευαγγέλιο του Χριστού και ότι το Κοράνι δεν μπορεί να σταθεί δίπλα από τον Λόγο του Θεού.
Οι εκκλησίες,σε οποιαδήποτε ομολογία και αν ανήκουν,θα πρέπει να επικεντρώνονται στο να κυρήττουν τον Λόγο του Θεού και μόνο.Όταν θέλουμε να δοξάσουμε τον Θεό δεν μπορούμε να ανακατεύουμε άλλες θρησκείες, δήλωσε ο Alan Wisdom ο οποίος έκλεισε λέγοντας ''Καλό είναι να γνωρίζουν οι χριστιανοί κάποια πράγματα για τις άλλες θρησκείες,αλλά πρέπει να σταματήσει καθε ανάμειξη με τον χριστιανισμό του Ισλάμ ο οποίος αντιτίθεται στην χριστιανική διδασκαλία''
Δείτε μία ιστοσελίδα: http://www.chrislam.org/ 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: Προσκυνητής (από ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: