Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Επάγγελμα: Μέλος (Μ.Κ.Ο.), με χορηγό Κυβερνητική Υπηρεσία!!!


Όπως έχω πει από αυτό το βήμα πολλές φορές, ειδικά από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο Γ.Α.Παπανδρέου, οι ΜΚΟ πλέον στην Ελλάδα έφτασαν να νομοθετούν. Χαρακτηριστικό και κραυγαλέο παράδειγμα είναι ο αντισυνταγματικός νόμος για την Ιθαγένεια, που είναι προϊόν πρότασης ΜΚΟ, που την αποτελούν μάλιστα άτομα τα οποία εκτός του ότι ανήκουν και σε άλλες ΜΚΟ, έχουν και βήμα από την γνωστή για τις «υπηρεσίες τους» 4η Εξουσία.

Δημοσιεύματα φέρουν ότι υπάρχουν αντιδράσεις για τις υπερβολικές χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ, ενώ κάνουν ηχηρή σιγή όταν είναι να αναφέρουν τις γνωστές ΜΚΟ , που το μόνο που κάνουν είναι να εφαρμόζουν αλλά και να προωθούν τις διάφορες ιδεολογικές αντιλήψεις τους, όπως του πολυπολιτισμού, του Αθεϊσμού, του αντιχριστιανισμού, του μεταμοντέρνου υπερσχετικισμού, του νεοθωμανισμού, του σλαβομακεδονισμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι στελέχη τους κοσμούν με...

την παρουσία τους  ιστοσελίδες, εφημερίδες γειτόνων χωρών που προωθούν τον ακραίο και επιθετικό εθνικισμό(FYROM, Τουρκίας) ενώ έχουμε και βραβεύσεις τους από ακροδεξιές οργανώσεις για την «προσφορά τους».

Οι χρηματοδοτήσεις που δήθεν θα ελεγχθούν από την παρούσα κυβέρνηση, μου θυμίζει τις εξεταστικές για την Siemens, Βατοπέδιο, Χρηματιστήριο, όπου φυσικά δεν θα βρουν τίποτα. Και πώς να βρουν όταν έχουν εμπλακεί πολιτικοί οι οποία υπέγραφαν για την χρηματοδότηση τους, ενώ και αυτές οι δήθεν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, διαφημίζουν αυτές τις χορηγήσεις τους από τα διάφορα Υπουργεία. Φυσικά υπάρχει και αυτό το παιχνίδι που παίζουν και με τις χρηματοδοτήσεις από προγράμματα της ΕΕ αλλά και Αμερικάνικων οργανισμών όπως η USAID .
Εκεί είναι που δε θα βρει  ποτέ κανείς άκρη.
Εδώ φτάσαμε το Πολεμικό Ναυτικό να χορηγεί «10ήμερες άδειες ΜΚΟ»!![http://www.hellenicnavy.gr/leaves.asp]
Ευελπιστώ η έρευνα της Εισαγγελίας Εφετών, να φτάσει στο κόκκαλο. Αλλά το θεωρώ ΟΥΤΟΠΙΑ.


 http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2011/02/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: