Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί ο Στρος Καν άδειασε τον κ. Παπανδρέου;Πολλά είναι τα ερωτηματικά που εγείρονται από  την απόφαση του Ντομινίκ Στρός Καν να αδειάσει, σε μια τόσο δύσκολη για την κυβέρνηση περίοδο, τον κ. Παπανδρέου;
Τρείς είναι , κατά τη γνώμη μας, οι πιθανότερες….αιτίες:
  1. Ο κ. Στρος Καν βλέπει, αυτό που βλέπουμε και καταλαβαίνουμε όλοι, ότι το πρόγραμμα του μνημονίου δεν βγαίνει. Και δεν θέλει να χρεωθεί την αποτυχία! Ετσι, όχι μόνο  απεγδύεται  των ευθυνών του, αλλά τις μετακυλύει στον κ. Παπανδρέου! «Ηρθε γυρεύοντας», είπε με άλλα λόγια!
  1. Ο κ. Στρος Κάν θέλει να είναι υποψήφιος για τη Γαλλική Προεδρία. Αυτή τη στιγμή μάλιστα των δείχνουν να προηγείται με συντριπτική διαφορά απέναντι στον Νικολά Σαρκοζί. Για να είναι, όμως, υποψήφιος πρέπει μέχρι τον Ιούλιο να δηλώσει ότι θα διεκδικίσει το χρίσμα των σοσιαλιστών.  Αρχισε, λοιπόν, να προετοιμάζει την άμυνά του! Γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια αποτυχία της Ελλάδος, θα αποτελέσει όπλο στα χέρια των αντιπάλων του. Θα προειδοποιούν τους Γάλλους ότι θα πάθουν ο,τι πάθαμε εμείς!
  1. Πρέπει να θεωρείται βέβαιο  ότι ο κ. Παπανδρέου, είχε συμφωνήσει σε μια ταχύτατη διαδικασία πώλησης περιουσίας του δημοσίου, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ. Μια τέτοια κίνηση, θεωρούσαν στο ΔΝΤ, ότι θα έδινε μια προσωρινή ανάσα στο πρόγραμμα και  θα έσωζε τα προσχήματα. Θα μπορούσαν να λένε ό,τι   τα πράγματα είναι υπό έλεγχο. Όμως, η αιφνίδια υπαναχώρηση  του κ. Παπανδρέου, υπό το βάρος του εσωκομματικού  μετώπου και των πιέσεων της Αντιπολίτευσης, άλλαξε τα δεδομένα. Δεν έχουν άλλη λύση!  Ετσι, θέλουν να αυξήσουν τις πιέσεις!
Η χθεσινή δήλωση του κ. Στρος Κάν, δείχνει αυτό που φοβάται: «Η κρίση απέχει πολύ από το ναέχει τελειώσειΑνταποκριθήκαμε στην οικονομική κρίσηδεν κυριαρχήσαμε όμως επί τηςκοινωνικής κρίσης»
Κώστας Ροδινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: