Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Κλωνοποιήθηκε ποντίκι από μία μόνο σταγόνα αίμα


Επιστήμονες από την Ιαπωνία, κλωνοποίησαν για πρώτη φορά ένα ποντίκι από μία μόνο σταγόνα αίματος, την οποία πήραν από την ουρά ενός άλλου ποντικιού-δωρητή. Ο θηλυκός κλώνος είχε μια φυσιολογική ζωή και γέννησε υγιείς απογόνους.
Οι ερευνητές του Κέντρου Βιολογίας Ρίκεν στην πόλη Τσουκούμπα, με επικεφαλής τον Ατσούο Ογκούρα, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό περιοδικό για θέματα βιολογίας της αναπαραγωγής "Biology of Reproduction", σύμφωνα με το BBC, ήθελαν να επιβεβαιώσουν ότι τα κύτταρα του αίματος που κυκλοφορούν στο σώμα ενός ζώου, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για κλωνοποίηση. Έως τώρα έχουν κλωνοποιηθεί πειραματόζωα με κύτταρα από διάφορες άλλες πηγές, όπως λεμφοκύτταρα, κύτταρα του μυελού των οστών και του ήπατος.
Η νέα έρευνα -που χρησιμοποίησε τη δοκιμασμένη τεχνική με την οποία είχε κλωνοποιηθεί το διάσημο πρόβατο «Ντόλι» το 1996- απέδειξε ότι και τα λευκά περιφερειακά αιμοκύτταρα (ιδίως αυτά που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος) είναι κατάλληλα για κλωνοποίηση, δηλαδή για τη δημιουργία γενετικών αντιγράφων του δωρητή. Τέτοιες έρευνες, μεταξύ άλλων, αποσκοπούν στη μαζικής κλίμακας δημιουργία υψηλής παραγωγικότητας και ανθεκτικότητας ζώων κτηνοτροφίας.
Link: Για την πρωτότυπη επιστημονική εργασία (με συνδρομή) στη διεύθυνση:
http://www.biolreprod.org/content/early/2013/06/25/biolreprod.113.110098...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: