Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Craig Murray: "Oι αποδείξεις του Κέρι είναι σαθρά κόλπα"

Η ΜΟΣΑΝΤ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

Ο Craig Murray, πρώην πρέσβης της Βρετανίας αποκαλύπτει στο προσωπικό του ιστολόγιο:
"Η τοποθεσία  Τρόοδος, η οποία είναι η ψηλότερη οροσειρά της Κύπρου με κορυφές που φτάνουν σε υψόμετρο τα 1951 μέτρα, όπου βρίσκεται η θέση ακρόασης για την GCHQ στο ομώνυμο όρος της Κύπρου, αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο για το Ηνωμένο Βασίλειο που συνεισφέρει σημαντικά στη συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ/Βρετανίας. Οι διαχειριστές των υπηρεσιών υποκλοπής, των GCHQ στη Βρετανία και της NSA στις ΗΠΑ, διαμοιράζονται από κοινού τις πληροφορίες (όπως κάνουν η CIA  και ΜΙ6)".
Η επικοινωνιακή μονάδα Τρόοδος αποτιμάται σημαντικά από την NSA. Παρακολουθεί όλα τα ραδιόφωνα, όλη την κίνηση των δορυφορικών και μικροκυματικών επικοινωνιών σε όλη τη Μέση Ανατολή, που εκτείνεται από την Αίγυπτο και την Ανατολική Λιβύη μέχρι τον Καύκασο.
Ακόμη και το σύνολο, σχεδόν, της σταθερής τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περιοχή αυτή που δρομολογούνται μέσω μικροκυματικών ζεύξεων σε κάποιο στάδιο διεκπεραιώνονται από το Τρόοδος.
Το Τρόοδος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και αποτελεί το κόσμημα της  Βρετανικής βασιλικής υπηρεσίας πληροφοριών. Η αποτελεσματικότητα και η ικανότητά του, καθώς και η εμβέλειά του, είναι συγκλονιστική. Η αξία τους για τις ΗΠΑ είναι ανεκτίμητη καθώς δεν έχουν κάποιο συγκρίσιμο εργαλείο-εγκατάσταση για τη Μέση Ανατολή.
Kαι συνεχίζει ο πρώην πρέσβης λέγοντας: "Θα πρέπει να δηλώσω ότι  γνωρίζω εκ των έσω την κατάσταση και είμαι ενήμερος για τις ενέργειες και τις δυνατότητές του, καθώς ήμουν επικεφαλής του τμήματος FCO στην Κύπρο στις αρχές του 1990. Αυτό είναι γεγονός και όχι εικασίες".
"Συνεπώς, είναι πολύ περίεργο, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, ότι ο John Kerry ισχυρίζεται ότι έχει πρόσβαση στις παρακολουθήσεις των επικοινωνιών των συριακών στρατιωτικών και των αξιωματούχων που οργάνωσαν την επίθεση με τα χημικά όπλα, αφού αυτές οι παρακολουθήσεις δεν ήταν διαθέσιμες στη βρετανική μεικτή επιτροπή των μυστικών υπηρεσιών".
"Σε ένα επίπεδο η εξήγηση είναι απλή. Οι υποκλοπές προμηθεύτηκαν στις ΗΠΑ από τη Μοσάντ, σύμφωνα με τη δική μου πηγή στην κοινότητα πληροφοριών στην Ουάσιγκτον. Οι υποκλοπές παρήχθησαν από ένα τρίτο μέρος που δεν  τις διένειμε ταυτόχρονα στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ, όντως διευκρινίζει ότι έτσι είναι".
Αλλά το αναπόφευκτο ερώτημα είναι το εξής: Η Μοσάντ δεν έχει τίποτε που να είναι τεχνικά συγκρίσιμο με τη λειτουργία του Τροόδους.
Το αναφερόμενο περιεχόμενο των συνομιλιών ταιριάζει απόλυτα με το αντικείμενο του Τροόδου, εφ’ όσον είχαν ενεργοποιηθεί όλες οι δυνατότητες.
Πώς μπορεί να το έχασε το Τρόοδος και να υπεκλάπη από την Μοσάντ;
Η μόνη απομακρυσμένη πιθανότητα είναι όλες οι συνομιλίες να πήγαν καθαρά μέσω επίγειας καλωδίωσης.
Όμως, το Ισραήλ, έχει επανειλημμένα εμπλακεί στο συριακό εμφύλιο πόλεμο, διενεργώντας μια σειρά παράνομων βομβαρδισμών και πυραυλικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια των πολλών μηνών.
Αυτή είναι μια απόλυτα παράνομη δραστηριότητα  του Ισραήλ, που έχει σκοτώσει πάρα πολλούς αμάχους, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, χωρίς καμία καταδίκη από τη Δύση.
Το Ισραήλ, έχει παράσχει μυστικές πληροφορίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι ΗΠΑ επέτρεψαν στο Ισραήλ, να επιτεθεί με βομβαρδισμούς και εκτοξεύσεις πυραύλων.
"Το αίνιγμα του Τροόδους είναι απλό. Το Τρόοδος δεν έλαβε πληροφορίες, γιατί δεν υπήρχαν. Τις συνέθεσε η Μοσάντ. Οι «αποδείξεις» του John Kerry είναι σαθρά κόλπα".
Περισσότερα παιδιά μπορούν να διαμελιστούν από τις μαζικές αμερικανικές εκρήξεις πυραύλων. Δεν είναι τίποτε να γίνει μια ανθρωπιστική παρέμβαση.
Και καταλήγει λέγοντας: "Για άλλη μια φορά, οι ΗΠΑ ενεργούν κατ’ εντολή του Ισραήλ".
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: