Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» εξαπλώνεται….


Ο χειρότερος εφιάλτης του καθεστώτος είναι εδώ. Ο μεγαλύτερος φόβος του καθεστώτος είναι η απώλεια των εσόδων του που το αιμοδοτούν. Η συνεχώς επεκτεινόμενη από το κράτος οικονομική αφαίμαξη των ασθενέστερων οικονομικά στρωμάτων του ελληνικού λαού δημιούργησε, όπως ήταν φυσικό, αντίδραση.
Είχαμε πει από αυτό εδώ το blog, ότι υπήρχε ο κίνδυνος επέκτασης του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και πέρα από τα διόδια. Η κυβέρνηση άφησε το πράγμα να εξελιχθεί πιστεύοντας ότι είναι «μόδα» που θα ξεφουσκώσει. Ήδη όμως, εκτός από τα διόδια, το κίνημα αυτό της ανυπακοής, επεκτείνεται αυτή τη στιγμή και στις αστικές συγκοινωνίες και προφανώς έπεται και συνέχεια και σε άλλους τομείς.

Η κυβέρνηση λοιπόν στριμώχνεται και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για το καθεστώς. Είτε θα προσπαθήσει δυναμικά να αντιμετωπίσει το κίνημα, είτε θα συνεχίσει να κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, με μεγάλες πιθανότητες το κίνημα να πάρει πλέον τη μορφή καθολικής αντίδρασης του λαού, κάτι που θα οδηγήσει σε κατάρρευση  των εσόδων και άμεση κατάρρευση του ίδιου του καθεστώτος. Σήμερα ακούσαμε κάποιους χαρακτηρισμούς από πλευράς κυβέρνησης περί «τσαμπατζήδων» και απειλές για περαιτέρω αύξηση των εισιτηρίων. Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοιο χαρακτηρισμό είχαμε ακούσει πρόσφατα και από….. άλλο μέλος του πολιτικού συστήματος, τον τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζηδάκη.

Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα.
Πάντως τελικά ο Έλληνας, ούτε κάν χρειάστηκε να σηκωθεί από τον καναπέ. Ανακάλυψε τρόπο αντίστασης και όσο περνά ο καιρός θα ανακαλύπτει όλο και περισσότερους τρόπους αντίστασης, πολύ πιο αποτελεσματικούς από τη συμμετοχή του σε μια καπελωμένη διαδήλωση.
Τα πρώτα μηνύματα δόθηκαν ήδη από τη μη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές, αλλά το πολιτικό σύστημα έκανε πως δεν το αντιλήφθηκε.

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/02/blog-post_8703.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: