Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Θάλεια Δραγώνα. Νέα Γ. Γ. του Υπ. Παιδείας. Πολυπολιτισμική, παγκοσμιοποιημένη, υπέρ του κατάπτυστου Σχεδίου Ανάν και στέλεχος της ομάδας Ρεπούση!


Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας , Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων διόρισε ο Πρωθυπουργός και η Διαμαντοπούλου την Θάλεια Δραγώνα.
Συγκεκριμένα ανέλαβε Γενική Γραμματέας της Ειδική Γραμματείας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων!

Ας δούμε λίγα πράγματα από το βιογραφικό της και τις μέχρι τώρα θέσεις και ενέργειές της που δείχνουν το ευρύτερο σκεπτικό της τοποθετήσεώς της. Να δούμε τι θα ωφελήσει τα Ελληνόπουλα....

Γεννήθηκε το 1955, είναι Καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει έντονη συμμετοχή στη διοίκηση του πανεπιστημίου και εξελέγη πολλές φορές Πρόεδρος στο Τμήμα της. Τα ερευνητικά της αντικείμενα αφορούν την εκπαίδευση παιδιών με διαφορετικές εθνοπολιτισμικές ταυτότητες (πολυπολιτισμική παιδεία....), την ψυχοκοινωνική πρόληψη, τη λειτουργία της οικογένειας. Έχει δημοσιεύσει εκτενώς στην Ελλάδα και το εξωτερικό επιστημονικά άρθρα και βιβλία.

Συνδιήυθυνε
πρόγραμμα του ΥΠΕΠΘ για την ένταξη στην εκπαίδευση της μειονότητας στην Θράκη. Είναι ανάμεσα στους σχεδιαστές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και μετείχε στη Διοικούσα Επιτροπή του (1997-2004). Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας και εμπειρογνώμων στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Υπήρξε βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ (2007-09), μέλος των Επιτροπών Μορφωτικών Υποθέσεων και Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κοινοβουλίου και ασχολήθηκε κυρίως με θέματα εκπαίδευσης, δικαιωμάτων και μετανάστευσης.

Είναι ανάμεσα σε αυτούς που υπέγραψαν υπέρ του ανθελληνικού Σχεδίου Αναν που κατεψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία ο Κυπριακός Ελληνισμός το 2004. (Δείτε ΕΔΩ)

Η παγκοσμιοποιημένη κυρία Δραγώνα ανήκει στην ομάδα Ρεπούση (ήταν στις επιτροπές έκδοσης) με το γνωστό πλεόν σε όλους βιβλίο της ΣΤ Δημοτικού που μιλούσε μεταξύ άλλων προδοτικών θέσεων για τον "συνωστισμό των Ελλήνων στην προκυμαία της Σμύρνης", σε μια προσπάθεια να αλλαχθεί η ελληνική ιστορία έτσι ώστε να μην ενοχλούνται οι "γείτονές" μας, κατ΄επιταγήν των Αμερικάνων. (Δείτε ΕΔΩ)

Οπως λοιπόν βλέπουμε οι εθνικοί μειοδότες και επίορκοι καταφέρνουν σιγά - σιγά και επανέρχονται σε καίρια πόστα των Υπουργείων και μάλιστα του Υπουργείου που υποτίθεται ότι θα αναλάβει την εκπαίδευση των ελληνόπουλων!!!!!

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ήταν επιτακτική ανάγκη να φύγει το "Εθνικής" από την ονομασία του Υπουργείου;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: