Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Ευλογημένη γρίπη



Ως συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, οφείλω φυσικά να απαντήσω και σε ορισμένα ερωτήματα που εύλογα θα εγείρονται στους αναγνώστες, που διάβασαν πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ υπάρχουν ΙΟΙ και μάλιστα ΠΑΘΟΓΟΝΟΙ. (Γεγονός που καταρρίπτει εκ θεμελίων τη χρησιμότητα των εμβολίων γενικώς, ακόμη και ΑΝ δεν είχαν παρενέργειες...)


Θα αναρωτιέστε σίγουρα
  • "Μα αν δεν υπάρχουν ιοί, πως εμφανίζονται τότε ασθένειες με συμπτώματα γρίπης και πως μοιάζει να μεταδίδεται αυτή, να την "κολλά" ο ένας στον άλλο"? "Τι είναι αυτό που προκαλεί την έξαρση ασθενειών -π.χ. γρίπη γενικώς ή "πνευμονική πανούκλα" στην Ουκρανία"? και φυσικά
  • τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να θωρακιστεί και να μη νοσεί -άμεσα τώρα εν όψη "νέας γρίπης", ώστε να μην πανικοβάλεται και πηγαίνει για εμβόλιο είτε Η1Ν1, είτε γρίπης γενικώς
Σίγουρα αυτά τα ερωτήματα δεν μπορούν να απαντηθούν μέσα σε μία σύντομη ανάρτηση, αφού απαιτούν μια εντελώς διαφορετική κατανόηση της υγείας και της ιατρικής, από αυτή που συνηθίσαμε οι περισσότεροι να αντιλαμβανόμαστε στο δυτικό πολιτισμό, όπου οποιοδήποτε σύμπτωμα θεωρούμε πως χρίζει "καταστολής"... Ωστόσο θα προσπαθήσω πολύ σύντομα να δώσω μια ιδέα του τι πραγματικά συμβαίνει.

Οι ασθένειες που αναφέρω, προκαλούνται σίγουρα -σύμφωνα με επιβεβαιωμένες απαντήσεις που έλαβα και από ανθρώπους του χώρου της επιστήμης- με δύο τρόπους:
  • 1. Μέσω των ίδιων των εμβολίων, που ο οργανισμός μπορεί να ανεβάσει πυρετό λόγω της καταστροφής που υφίσταται από την υπερτοξική τεχνολογία που περιέχει το εμβόλιο.
  • 2. Μέσω κάποιου έντονου σοκ που προηγήθηκε της "γρίπης". Π.χ. μέσω του πανικού στον οποίο υποκύπτουν πολλοί άνθρωποι με αφορμή την τρομοκρατία που υφίστανται από τα όσα λέγονται για την γρίπη των χοίρων.
Γενικά, οι επιδημίες προκύπτουν από έκθεση σε κάποιον κοινό παθογόνο παράγοντα που μπορεί να είναι είτε δηλητηριασμός (π.χ. μέσω του πόσιμου ύδατος), είτε μπορεί να έχει ας πούμε.. ψυχικά αίτια. Και καθώς αρχίζουν να εμφανίζονται τα κρούσματα, παρερμηνεύονται παραπλανητικά σαν κάτι το "κολλητικό".

Σε κάθε περίπτωση ο πυρετός είναι θεραπευτική διαδικασία που ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ με αντιπυρετικά, επειδή έτσι καταστέλλεται
η θεραπευτική διαδικασία !!

Οι περιπτώσεις που ο πυρετός ενοχοποιήθηκε για θανάτους είναι άκρως παραπλανητικός. Άτομα που π.χ. λόγω εξαιρετικού δηλητηριασμού από εμβολιασμό ανέπτυξαν υψηλό πυρετό τον οποίο ο οργανισμός επέμενε να κρατάει σε υψηλά επίπεδα για να αντιμετωπίσει τα δηλητήρια που ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ από το σώμα, ε.. σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί ΟΝΤΩΣ να επέλθει ο θάνατος. Αν τώρα κατεβάσουμε τον πυρετό με αντιπυρετικά, πάλι υπάρχει η πιθανότητα το άτομο να πεθάνει ακριβώς επειδή ο πυρετός πρόσφερε μία στοιχειώδη προστασία. Μπορεί όμως και να επιβιώσει το άτομο, αλλά με άλλου είδους κουσούρια.

Το θέμα δεν είναι τί μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να μη νοσεί από την γρίπη. Ουσιαστικά θα έπρεπε να παρακαλάει να νοσεί που και πού από γρίπη!

Το θέμα είναι τί να κάνει για να μη νοσεί από γρίπη που οφείλεται σε δηλητήρια εμβολίων και να μάθει να μη φοβάται τα υπόλοιπα είδη "γρίπης", αλλά να τα καλωσορίζει και να τα απολαμβάνει.

Στην ουσία ήδη πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με την εναλλακτική θεραπεία ή με ενεργειακές μορφές θεραπείας, αντιλαμβάνονται πράγματι τη "γρίπη" με τα συμπτώματα της, σαν μία μορφή "εξαγνισμού", την οποία έχει ανάγκη ο οργανισμός μας, ώστε να ανακτά την ισορροπία του. Εξάλλου κατ΄ουσίαν θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε πλέον αντιληφθεί πως πέρα από την υλική μας μορφή (το σώμα μας, με τα οστά, τους ιστούς και τα όργανα του) οι ίδιοι μας είμαστε ένα υπέροχο μουσικό όργανο ηλεκτρομαγνητικής μορφής -ενέργειας δηλαδή.

Οι επιστήμες έχουν από καιρό αποδείξει και πειραματικά τις βάσεις ιατρικών γνώσεων χιλιάδων χρόνων που εφαρμόζονται μέχρι σήμερα με επιτυχία, κυρίως στην ανατολή.

Είμαστε ενέργεια ηλεκτρομαγνητικής μορφής, όπως και όλος ο κόσμος που μας περιβάλλει και όπως μας επηρεάζει η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια της Γη π.χ., έτσι επηρεάζουμε και εμείς με τη δική μας συχνότητα ενέργειας, την ενέργεια των γύρω μας. Και φυσικά η υφή της ενέργεια μας είναι αποτέλεσμα τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών επιρροών.

Εμείς οι ίδιοι, με τις σκέψεις μας, με τα συναισθήματα μας και με τη διάθεση μας επηρεάζουμε την ενέργεια μας είτε θετικά, είτε αρνητικά. Οπότε είναι σαφές πως όταν αφηνόμαστε στις τρομοκρατικές και φοβικές "ειδήσεις" η ενέργεια μας "πέφτει" και ο οργανισμός εμφανίζει διάφορα συμπτώματα...

Εκτός αυτού, όπως είπα και παραπάνω, η μόλυνση με δηλητήρια που μπαίνουν στον οργανισμό μας προκαλούν επίσης σειρά ανεπιθύμητων καταστάσεων. Π.χ. η σκόπιμη μόλυνση του περιβάλλοντος με χημικά που ψεκάζονται από αέρως, παράλληλα με την ούτως ή άλλως μολυσμένη ατμόσφαιρα από τις βιομηχανίες και τα μέσα μεταφοράς μας, όπως και οι ουσίες δηλητήρια που περιλαμβάνονται στα συστατικά της τροφής και του νερού μας γενικώς, αποτελούν αιτίες "νόσησης" του ανθρώπινου οργανισμού...


Μολονότι πολύ σύντομα, ελπίζω να σας έδωσα μια μικρή ιδέα, πως η υγεία μας σίγουρα ΔΕΝ ωφελείται από πρακτικές εμβολιασμών -αφού αυτά απλώς νέα δηλητήρια προσθέτουν στον οργανισμό μας και πως η ηρεμία, η αφοβία, ο επαρκής νυχτερινός ύπνος και φυσικά η υγιεινή διατροφή μας, παράλληλα με τη ζωή μας σε ένα όσο το δυνατόν καθαρότερο περιβάλλον αποτελούν βέβαιους συμμάχους μας για μια καλύτερη φυσική κατάσταση.

Σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πολλές ακόμη αναρτήσεις πάνω σε αυτή τη βάση.

Πολύ θα το επιθυμούσα μετά από τόσους μήνες να είχα καταφέρει να σας οπλίσω με τη βεβαιότητα και τη σιγουριά πως δεν κινδυνεύεται ΚΑΘΟΛΟΥ και από καμία "γρίπη χοίρων" και πως με το να αρνηθείτε το εμβόλιο κάνετε πολύ μεγαλύτερο καλό στην υγεία τη δική σας ή του παιδιού σας...

Όπως και να έχει εύχομαι να είστε καλά φίλοι μου και...
μακρυά από εμβόλια.

(Η εικόνα είναι έργο του Γ. Κοεμτζόπουλου από τη σελίδα www.artmine5000.com και τον ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά του.)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: