Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΜΕΣΑ "ΕΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ" ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΟΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΘΡΟΝΟ


Οφείλουμε να διαφυλλάξουμε τον Πατριαρχικό Θεσμό, καταγγέλοντας όμως ταυτόχρονα τον εθνοπροδοτικό και υπονομευτικό ρόλο του Βαρθολομαίου.
Οφείλουμε να μην πέσουμε στην παγίδα όλων εκείνων που θυσιάζουν προσκυνημένους νενέκους σαν τον Βαρθολομαίο, επιδιώκοντας μέσα από τον προσωπικό τους ευτελισμό, να απαξιώσουν τα ιερά και τα όσια στη συνείδηση της ίδιας της Ελληνικής κοινωνίας.
Στοχεύουν κατ ευθείαν την ψυχή του Ελληνα και τους είναι αδιάφορο αν θα θυσιάσουν πουλημένα τομάρια που δέχθηκαν να γίνουν όργανα ανθελληνισμού στα δολοφονικά χέρια των σιωνιστών και των τούρκων συνεργατών τους.
Εχουμε επίσης υποχρέωση να καταδικάσουμε την ένοχη σιωπή της Ελλαδικής εκκλησίας.
Ο υπεύθυνος ιεράρχης. όταν προσβάλεται ο ελληνισμός και η ορθοδοξία ΔΕΝ ΣΙΩΠΑ.
Εχει υποχρέωση να βγαίνει μπροστά και να αναδεικνύεται σε πραγματικός πνευματικός ηγέτης του λαού του.
Σας καλούμε να "βομβαρδίσετε" με χιλιάδες mail το mail του Πατριαρχείου με μηνύματα καταδίκης (επώνυμα και ανώνυμα) για την κατάπτυστη στάση του Βαρθολομαίου: patriarchate@ec-patr.org
Σας καλούμε να "βομβαρδίσετε" με χιλιάδες mail καταγγελίας για την ένοχη σιωπή της, το mail της Ιεράς Συνόδου: holysynod@ecclesia.gr
Επιτέλους πρέπει να πάρουν το μάθημά τους...
Να συνειδητοποιήσουν ότι αυτός ο λαός δεν κοιμάται...
Να θορυβηθούν για την κατάπτυστη στάση τους και την ένοχη σιωπή τους.
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ "ΞΕΣΠΑΣΜΑ" ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ 11.

Δεν πάει άλλο η κοροϊδία με αυτό τον Τούρκο πράκτορα που μας τον φόρτωσαν για θρησκευτικό ηγέτη και τον πληρώνουμε με εκατομμύρια κάθε χρόνο για να πρακτορεύει Τούρκικα και Νεοταξίτικα συμφέροντα.



Από Padovanis

Δεν μπορεί η μισή Ελλάδα (νέες χώρες) να είναι υπό την Θρησκευτική διοίκηση αυτού του Τούρκου πατριάρχη των Ρωμιών της Ινσταμπούλ όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται.
Οι μουσουλμάνοι βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο διατυμπανίζουν ανεμπόδιστα ότι είναι Τούρκοι και αυτό το κομπλεξικό σκουλήκι δεν λέει ότι είναι Έλληνας αλλά Ρωμιός.

Oι Δυτικοί αποκαλούν το θρησκευτικό μας δόγμα σαν Greek Orthodox και όχι Turk Orhodox http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_Orthodox_Church

Δεν μπορούμε να αναγνωρίζουμε σαν θρησκευτικό μας ηγέτη έναν Τούρκο που είναι διοικητικά υπό τον νομάρχη της "ινσταμπούλ" και ο οποίος εκδικητικά και μισάνθρωπα ζητά από το Ελληνικό κράτος να πετάξουν στο δρόμο όσους καταγγέλουν το προδοτικό του ρόλο.
http://www.esphigmenoumonastery.com/

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2002, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης διέταξε την έξωση των πατέρων της Μονής Εσφιγμένου, οι οποίοι έπρεπε να εκκενώσουν το μοναστήρι μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου του 2003. Μέχρι την λήξη της διορίας, ένας πλήρης αποκλεισμός (εμπάργκο) είχε εφαρμοστεί στον μοναστήρι, από όλη την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, ενώ οι πατέρες ανάθεσαν την αγωγή έξωσής τους στα Ελληνικά Δικαστήρια (κάντε κλίκ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Κατά το καθηγητή Ν.Σαρρή που ξέρει αυτό πρόβλημα από μέσα η μόνη λύση είναι κηρυχθεί το Πατριαρχείο "εν αιχμαλωσία" και να μεταφερθεί η έδρα του στη Αλεξανδρούπολη μέχρις ότου μπορεί να διασφαλιστεί ότι θα είναι Greek Orthodox.

Σε εκπομπή ο καθηγητής της Θεολογίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών Ελευθεριάδης που ήταν μαζί του στο Βατικανό όταν "σπούδαζε" είπε ότι μαζί πήγαν να γίνουν μέλη στη γνωστή αργότερα μασονική στοά P2 !

O Σιάκωβος ήταν μπροστά του Βελουχιώτης αφού κατάφερε και κατέστρεψε στη Αμερική τις Ελληνικές ενορίες κατ'εντολή της Άγκυρας και συνεπώς την βάση του Ελληνικού λόμπι που παλιότερα είχε επιβάλλει το εμπάρκο κατά της Τουρκίας.

Να απαιτήσουμε να σταματήσει η πληρωμή μισθών σε Μητροπολίτες και κληρικούς των "νέων χωρών" από τους φόρους μας.

Δεν έχυσαν οι παππούδες μας το αίμα τους για να ελευθερώσουν από τους Τούρκους την χώρα και τώρα να έχουμε στο κεφάλι μας τον Τούρκο υπάλληλο της νομαρχίας της "Ινσταμπούλ"

Και να σταματήσουμε να κάνουμε γάμους και βαφτίσεις στίς Μητροπόλεις των "νέων χωρών" μέχρις ότου αυτές απελευθερωθούν από την επιρροή της Τουρκίας.

Οι κυβερνήσεις "τύπου Σαϊγκόν" με τους Αμερικανοδωσίλογους από το 1947 και μετά έχουν εντολή να περιθάλπουν αυτό τον πράκτορα κατά του Ελληνισμού και μόνο αν ο λαός στραφεί με οργή εναντίων του μπορεί να σταματήσει η προδοτική του δράση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: