Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...!Μπακογιάννη.




Η αλλαγή του σκηνικού των τελευταίων ημερών που εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις πυροδότησε και τον όψιμο πατριωτισμό της κ.Μπακογιάννη
Σε ομιλία της στα Χανιά εξέφρασε τον "προβληματισμό" της για τα εθνικά θέματα. "Προβληματίζομαι, όταν η ελληνική κυβέρνηση συναντάται και σε επίπεδο πρωθυπουργού μάλιστα, με τους κυβερνώντες των Σκοπίων, πριν ακόμα καλά καλά οριστεί η συνάντηση με τον κατ εξοχήν αρμόδιο εκπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ", είπε η κ. Μπακογιάννη. "Προβληματίζομαι, όταν λίγες μέρες μετά ακούω τον κ Γκρούεφσκι να μας απειλεί ότι εκείνος θα διακόψει το διάλογο αν δεν συμμορφωθούμε".
Η κ Μπακογιαννη αναφέρθηκε και στους χειρισμούς της κυβέρνησης για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι "προβληματίζομαι όταν για πρώτη φορά στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, ο Έλληνας πρωθυπουργός ταξιδεύει πρώτα στην Τουρκία για συναντήσεις και μετά μεταβαίνει στην Κύπρο και λίγες μέρες μετά ακούω για επιστολές του κ. Ερντογάν που δεν έχουν δημοσιευτεί και για διαπραγματεύσεις που δεν ξέρω αν γίνονται ".
Ενώ δεν ξέχασε να υπενθυμίσει και το "κολοβό" βέτο το οποίο έβαλε η κυβέρνηση Καρμανλή στο Βουκουρέστι κάτω απο την πίεση και την λαϊκή κατακραυγή.
Μάλλον άργησε να προβάλει τα..."πατριωτικά" της αισθήματα. Αλλά επειδή εμείς δεν έχουμε "κοντή" μνήμη και απεχθανόμαστε τον λαικισμό να της θυμίσουμε ότι επι υπουργίας της η παράδοση της χώρας υπήρξε ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ.Η Ελλάδα βρέθηκε συνεχώς υποχωρούμενη και απολογούμενη.
Η "ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ" κατά δική της δήλωση αδιαφόρησε πλήρως επί 6 χρόνια για τα συμφέροντα της Ελλάδος χρησιμοποιώντας το Υπουργείο Εξωτερικών ως μέσο προσωπικής προβολής στους ξένους φίλους της και ως μέσο προώθησης των προσωπικών κομματικών της στόχων.
Τέλος να θυμίσουμε στην κ.Μπακογιάννη την παγκόσμια πρωτοτυπία που είχε να επισκεφτεί "κράτος" το οποίο η χώρα της δεν έχει αναγνωρίσει!!!! Και μιλάμε φυσικά για το Κόσοβο.
Και αυτό όχι βέβαια για τα Ελληνικά συμφέροντα που έρχονταν σε σύγκρουση με τη Σερβία. Αλλά όπως πάντα για να προσφέρει υπηρεσίες στους υποστηρικτές της από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.
Εστάλη από http://protesilaos.blogspot.com
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: