Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ


Επικίνδυνα τουρκικά αχλάδια στην αγορά
Υπολείμματα του φυτοφαρμάκου amitraz ανιχνεύτηκαν σε αχλάδια που εισήχθησαν από την Τουρκία και διατίθενται στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία «Λιμπαντζής Α.Ε.» εισήγαγε 19 τόνους αχλάδια εκ των οποίων 8 τόνοι βρίσκονται ακόμη στα ψυγεία του εισαγωγέα και 11 τόνοι διατέθηκαν ήδη στη αγορά.
Οι 8 τόνοι δεσμεύτηκαν άμεσα και λήφθηκε σχετικό δείγμα το οποίο εστάλη για κατεπείγουσα ανάλυση στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.
Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων έγιναν γνωστά σήμερα.
Σύμφωνα με αυτά, τα υπολείμματα του επικίνδυνου φυτοφαρμάκου amitraz είναι υψηλότερα από τα επιτρεπτά όρια.

Το υπουργείο κάλεσε το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Πειραιά να διερευνήσει άμεσα τα σημεία διάθεσης και να προχωρήσει άμεσα στη δέσμευση των 11 τόνων τουρκικών αχλαδιών που βρίσκονται στη αγορά.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: