Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Έτσι Ξεσπιτώνουν Κάθε Μέρα οι Εβραίοι τους Παλαιστίνιους - Δείτε το VIDEO.!!!!


Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Τα Ηνωμένα Έθνη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση, όλοι έχουν καλέσει το Ισραήλ, να σταματήσει την παράνομη έξωση των Παλαιστινίων και τις κατεδαίισεις των σπιτιών τους. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Ban Ki-moon, κάλεσε το Ισραήλ να θέσει τέρμα στις "προκλητικές ενέργειες του" στην ανατολική Ιερουσαλήμ, ενώ όλοι ζητούν να παγώσει όλες τις δραστηριότητες εποικισμού από Εβραίους, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Παρόλα αυτά, το θέαμα των Παλαιστινίων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, έχει γίνει μια γνωστή πολύ καθημερινή σκηνή.
Το Βίντεο - Jacky της Al Jazeera για εκθέσεις Rowland, είναι από την κατεχόμενη ανατολική Ιερουσαλήμ.

Καταχωρήθηκε 17 Νοεμβρίου, 2009



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: