Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΟΙ οι φορείς εντός και εκτός ΕΛΛΑΔΑΣ


Ψεύτες κατά συρροή! παίζουν με την υγεία μας
Αφού δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη παθογόνων ιών, πως τολμούν με θράσος να πιέζουν τον κόσμο να εμβολιαστεί?!



Έχω γράψει και έχω συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ένα τεράστιο όγκο κειμένων και οπτικοακουστικού υλικού για το ζήτημα της υστερίας της γρίπης των χοίρων και της απάνθρωπης γενοκτονίας που επιχειρείται στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η όλη έρευνα και προσπάθεια έγκαιρης ενημέρωσης του κόσμου, ώστε να αποφύγει το τρομερά επικίνδυνο εμβόλιο-βιολογικό όπλο, έφερε στην επιφάνεια το γενικότερο ζήτημα των βλαβερών -έως και θανάσιμων- συνεπειών της εφαρμογής εμβολιασμών, αλλά και των μεγαλύτερων προβλημάτων που προκαλεί η ιατρική κοινότητα της δύσης, μέσα από την διαστρέβλωση των βασικών εννοιών: της υγείας και της θεραπείας...

Πολλά κείμενα καταγγελιών, μετά από τις ίδιες τις αγωγές των Jane Burgermeister και Rebecca Campbell, στοιχειοθετούν ένα βαρύ κατηγορώ που μιλά για γενοκτονία, γιατί δεν νοείται γιατρός και αρμόδιος σε θέματα δημόσιας υγείας που να μην γνωρίζει τι προτείνει και γιατί το προτείνει, ειδικά για το σημερινό ζήτημα της γρίπης των χοίρων και του εμβολίου Η1Ν1.

Και ενώ ένα τεράστιο ρεύμα ανθρώπων -μαζί με γιατρούς- απαρτίζουν ένα παγκόσμιο αντιεμβολιαστικό κίνημα, το λόμπυ του ιερατείου με τις λευκές ποδιές, μαζί με το λόμπυ της μαζικής παραπληροφόρησης "ενημερώνουν" τον κόσμο (αυτή την ώρα που γράφω στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου στο κανάλι ΑΛΤΕΡ) πως είναι δήθεν καλό να κάνουν το εμβόλιο!

Μάλιστα ο κατά τ΄άλλα συμπαθής κ. Ανευλαβλης είπε πως προκειμένου να βλέπουμε τον κόσμο να πεθαίνει από τη γρίπη, δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε αν το εμβόλιο έχει ίσως παρενέργειες, και πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο τώρα. Ούτε ένας γιατρός από το πάνελ της εκπομπής δεν εξήγησε στους τηλεθεατές τον πραγματικό κίνδυνο! Ούτε ΕΝΑΣ! όλως ...τυχαίως! Δεν βρήκαν ούτε έναν -χάρην δεοντολογίας- να καλέσουν που να ΜΗΝ συμφωνεί με το εμβόλιο?... Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Πως μπορούν να μιλούν με τόση "σοβαρότητα" και "βεβαιότητα" για την επικινδυνότητα οποιοδήποτε ιού όταν ΔΕΝ έχει ΠΟΤΕ αποδειχτεί πως υπάρχουν παθογόνοι ΙΟΙ! Πως τολμούν να λένε πως ο κόσμος πρέπει να εμβολιάζεται!?

Γιατί επιτέλους δεν λέει κανείς όλη την αλήθεια γυμνή? Γιατί ακόμη και στις καταγγελίες που γίνονται πρέπει να κάνουμε τη χάρη του ιερατείου της κατεστημένης ιατρικής και να αναζητούμε εμείς αποδείξεις για οτιδήποτε, όταν ΕΚΕΙΝΟΙ που μας τρομοκρατούν για την ταχα επικίνδυνη γρίπη -από την οποία θα μας σώσει τάχα το πολλαπλάσια επικίνδυνο εμβόλιο τους!- ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ούτε ΜΙΑ μελέτη που να αποδεικνύει την ύπαρξη του ιού και την παθογένεια του? Θυμάστε φαντάζομαι τις Επιστολές του Δρ. Niemitz, στη Γερμανία , όπου η απάτη με την δήθεν ύπαρξη παθογόνων ιών έχει ξεσκεπαστεί εδώ και πολλά χρόνια!

Γιατί δεν αναφέρει κανείς το σημαντικότερο στοιχείο που καλύπτει όλα τα υπόλοιπα; Γιατί δεν αναφέρει δηλαδή ότι ουδέποτε αποδείχτηκε η ΥΠΑΡΞΗ του υποτιθέμενου παθογόνου ιού; Γιατί δεν ζητάει τα σχετικά τεκμήρια από όσους υποστηρίζουνν την ύπαρξή του και που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα καταστήσουν προσβάσιμα στην δημοσιότητα;

"Πού δημοσιεύτηκε η μελέτη που απέδειξε την ύπαρξη του ιού (για τον οποίο το Υπουργείο Υγείας ισχυρίζεται ότι 'απομονώθηκε πρόσφατα') και πού βρίσκεται η μελέτη που απέδειξε την παθογένειά του."?

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Μετά, το κατά πόσο τα εμβόλια προστατεύουν, θα ήταν ερώτημα που θα ετίθετο ΕΑΝ υπήρχε επιστημονική απάντηση στα παραπάνω. Καθώς επίσης και το ΠΟΥ βρίσκονται οι μελέτες βλάβης/οφέλους που υποτίθεται κλίνουν υπέρ του οφέλους, όπως με θρασύτατο ψεύδος αναφέρουν αυτοί που τα αναφέρουν!

Το γνωρίζουν αυτό να μας το πούν οι κινούντες τα νήματα, ή όσοι κινούνται από αυτά.. η μήπως ομολογούν δια της σιωπής ότι είναι συνεργοί γενοκτονίας εντός της Ελλάδος;
Γιατί ΕΑΝ γνωρίζουν, τότε υπάρχει ΠΡΟΘΕΣΗ στις ενέργειές τους και τότε μιλάμε νομικά για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

Εαν λοιπόν ΔΕΝ γνωρίζουν, ας ΜΑΘΟΥΝ, ώστε να σταματήσουν γενικά τους εμβολιασμούς!
Το ερώτημα για να μάθουν και να μάθουμε όλοι είναι απλό:
ΥΠΑΡΧΕΙ, Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ;
ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ;

Το Υπουργείο Υγείας ισχυρίζεται στα ενημερωτικά φυλλάδιά του ότι "Ο ιός απομονώθηκε πρόσφατα".
Τί πιο εύκολο λοιπόν να μας προσκομίσει αυτή την πρόσφατη επιστημονική μελέτη της απόδειξης ύπαρξης του ιού, για να δούμε πρώτον αν υπάρχει και δεύτερον αν πληρεί τα διεθνώς αποδεκτά κριτήρια της βιολογίας. Δηλαδή: Απομόνωση του ιού, φωτογράφισή του με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και βιοχημικός χαρακτηρισμός!

Και μετα.. συζητάμε τα υπόλοιπα (τυχόν μολυσματικότητα και παθογένεια του ιού και προστασία και όφελος/βλάβη από το εμβόλιο).

Αν υπήρχε ο ιός, τότε εύλογα οι πολίτες θα φοβόντουσαν και ίσως θα αναζητούσαν προστασία στο εμβόλιο, έστω και με το ρίσκο παρενεργειών, όπως λέγονται.

Νομίζω πρέπει να σταματήσουν οι μισές αλήθειες και τα μισά ψέματα και και σίγουρα όσοι γνωρίζουν καλά την ψευτιά που διαδίδεται για το ζήτημα έχουν βαρεθεί να αναλώνονται διαβάζοντας γελοιότητες όπως:
"Ο ιός που μεταλλάχθηκε","Ο ιός που ξέφυγε από το εργαστήριο", "Ο τεχνητός ιός" και άλλες ασυναρτησίες που μόνο πανικό επιφέρουν τελικά. Πού αποδείχτηκε τελικά αυτός ο ιός όμως.. κανείς δεν το λέει!

Πολλοί είναι οι γιατροί, οι εναλλακτικοί θεραπευτές, αλλά και οι απλοί πολίτες που κυριολεκτικά αγωνίζονται να ενημερώσουν ΣΩΣΤΑ τους συνανθρώπους τους καθώς οι εγκληματίες που κινούν τα νήματα πιέζουν ασφυκτικά και δεν υπάρχει χρόνος να ενημερωθεί ήρεμα και σε βάθος ο πολίτης ώστε να κατανοήσει σε βάθος τη σήψη που μαστίζει αυτό που θεωρούμε χώρο υγείας...
Και σίγουρα είναι αποκαρδιωτικό για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια να βλέπουν πως πολλοί από τους συνανθρώπους μας είναι οικειοθελώς σε κατάσταση άγνοιας και επιμένουν να μείνουν εκεί, ακόμη και αν αυτό τους κοστίσει την ίδια την υγεία τους...


Σίγουρα είναι πού πιο εύκολο να σιωπήσουμε και να κρατήσουμε τις γνώσεις μας για δικό μας μόνο όφελος. Σίγουρα δεν είχα σκοπό να αναρτώ σε καθημερινή βάση σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα κείμενα που αφορούν τη γρίπη των χοίρων και τα εμβόλια και να αναλώνομαι σε ένα ζήτημα που ότι ήταν να πει κανείς έχει πλέον ειπωθεί και ο κάθε ένας έχει πλέον στη διάθεση του άφθονο υλικό για να κρίνει... παρά την παρατεταμένη τρομολαγνεία...

Όμως το θράσος των εγκληματιών... με αγανακτεί και δεν μπορώ να μην δημοσιεύσω επιπλέον κείμενα που τους ξεμπροστιάζουν, μολονότι δεν υπάρχει νόημα να αναλώνεται κανείς σε μία μόνο από τις κορυφές του τεράστιου παγόβουνου της εγκληματικής ψευτιάς και παρόλο που ο στόχος μου είναι να επικεντρωθώ σε ένα θετικό μήνυμα ολιστικής, εναλλακτικής και δραστήριας προσέγγισης της ζωής μας και όχι σε αγώνα δρόμου αντίστασης σε χιλιάδες μεμονωμένα έκτροπα.

Ολιστική αλλαγή τρόπου ζωής και κατανόησης της χρειαζόμαστε και όχι μεμονωμένα κινήματα που αντιστέκονται σε επιμέρους προβλήματα, όμως σίγουρα βρισκόμαστε σε μία περίοδο που και αυτά είναι απαραίτητα προκειμένου να αφυπνιστεί η ανθρωπότητα...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: