Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Δυσαρεστημένοι οι Σκοπιανοί από την εκδήλωση της Σερβικής υποστήριξης προς τις Ελληνικές θέσεις με τα χείλη του Σέρβου ΥΠΕΞ.


Βαθιά απογοητευμένος για τη διαβεβαίωση του υπουργού Εξωτερικών της Σερβίας Βουκ Γέρεμιτς ότι η Ελλάδα «μπορεί να υπολογίζει στη στήριξη του Βελιγραδίου» σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας δηλώνει μέσω του επιτελείου του ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Εκπρόσωποι του επιτελείου του Γκιόργκι Ιβάνοφ δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, ΜΙΑ, ότι ο πρόεδρος της χώρας εξέφρασε τη λύπη του επειδή οι «ατυχείς» αυτές δηλώσεις συνέπεσαν με την πρόσκληση που του απηύθυνε ο Σέρβος ομόλογός του Μπόρις Τάντιτς να παραστεί στην κηδεία του Πατριάρχη της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ παρέστη την Πέμπτη στην κηδεία του Παύλου, αλλά ακύρωσε τη συμμετοχή του στη δεξίωση που παρέθεσε ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών για όλους τους ξένους αξιωματούχους. Πάντως, αργότερα εντός της ημέρας ο Γκιόργκι Ιβάνοφ αναμένεται να συναντηθεί με τον Μπόρις Τάντιτς.
Η σερβική στήριξη στις ελληνικές θέσεις δόθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο Βελιγράδι ο Δημήτρης Δρούτσας με τον Βουκ Γέρεμιτς, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στα Βαλκάνια.

Σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας ο Βουκ Γέρεμιτς εξέφρασε την «πλήρη κατανόηση της Σερβίας στη θέση της Ελλάδας για την ΠΓΔΜ» και πρόσθεσε ότι η Αθήνα «μπορεί να υπολογίζει στη στήριξη του Βελιγραδίου σε αυτό θέμα».


Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε, παράλληλα, την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας του.

από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Και να φανταστείτε ότι η σημερινή κυβέρνηση όπως και η προηγούμενη με πρώτη και καλύτερη την σημερινή υποψήφια της ΝΔ επιθυμεί να αναγνωρίσει το αλβανοκρατούμενο και υπό Νατοϊκή προστασία Κόσοβο, ενάντια στην θέληση των φίλων Σέρβων. Είναι αυτά τα παράδοξα. Δηλαδή να υποθέσουμε ότι η Τούρκοι καταλαμβάνουν όλη την Κύπρο και διώχνουν τους Ελληνοκύπριους και μετά ζητούν ανεξάρτητο Τουρκικό κράτος κι εμείς το υποστηρίζουμε αυτό!!!!!!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: