Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Πραξικόπημα .Ο ΠΟΥ υπεράνω της δικαιοδοσίας των κρατών


Η κήρυξη της πανδημίας θέτει τον ΠΟΥ υπεράνω της δικαιοδοσίας των κρατών. Ενώ ο ΠΟΥ εν γένει συμβουλεύει τα κράτη σε θέματα υγείας, σε περιόδους πανδημίας εντέλει τα κράτη. Δηλαδή σε περιόδους πανδημίας την εξουσία την αναλαμβάνει ο ΠΟΥ. Με βάση τις εντολές του ΠΟΥ, πληροφορηθήκαμε από τα κανάλια την 1η Αυγούστου για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλου του πληθυσμού στην Ελλάδα, όπως και στις άλλες χώρες.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός σημαίνει κυρώσεις για όσους αρνηθούν:........ καραντίνα, χρηματική ποινή, εκδίωξη από εργασία, από σχολείο, κ.λ.π.
Για να κηρυχθεί πανδημία σύμφωνα με τα ισχύοντα μέχρι τότε έπρεπε να υπάρχει σημαντικός αριθμός νεκρών από μια επιδημία σε πολλές χώρες. Αυτό δεν συνέβαινε. Υπήρχαν κάποια λιγοστά κρούσματα ήπιας μορφής σε μερικές χώρες. Νεκροί υπήρχαν μόνον λίγοι στο Μεξικό στο οποίο είχε προηγηθεί εμβολιασμός.
Ο ΠΟΥ αλλάζει με σύντομες διαδικασίες τα μέχρι τότε ισχύοντα και δεν απαιτείται πια η ύπαρξη νεκρών σε αρκετές χώρες για την κήρυξη πανδημίας. Αρκεί η ύπαρξη μόνον απλών κρουσμάτων.
Κάθε χρόνο από την εποχική γρίπη υπάρχουν πάμπολλα κρούσματα, υπάρχουν νεκροί σε όλες τις χώρες του κόσμου και ο αριθμός τους ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες. Ο ΠΟΥ δεν κηρύσσει κατάσταση πανδημίας για την επιδημία αυτή.
Την κατάσταση πανδημίας για το 1999 την είχε ήδη αναγγείλει στέλεχος της ΠΟΥ από το 1995.
Μια από τις φαρμακευτικές εταιρίες στην οποία ανέθεσε ο ΠΟΥ την παραγωγή του νέου εμβολίου, η Baxter (όποια πέτρα και να σηκώσεις τώρα τελευταία….), το Φεβρουάριο έστειλε σε 18 χώρες εμβόλια γρίπης για εμβολιασμό του πληθυσμού τους στα οποία από τυχαίο μη υποχρεωτικό έλεγχο που έκανε ένας υπάλληλος με δική του πρωτοβουλία στη Τσεχοσλοβακία βρέθηκε ότι περιείχαν μη απενεργοποιημένο τον ιό τον σχετιζόμενο με τη σημερινή γρίπη. Πέθαναν όλοι οι παπαγάλοι στους οποίους δοκίμασε το εμβόλιο.
Ο ΠΟΥ δεν προέβη σε οποιαδήποτε έρευνα ούτε επέβαλε οποιαδήποτε κύρωση στην εταιρία αυτή. Μια εταιρία που θα ευθύνονταν για χιλιάδες των χιλιάδων θανάτους δεν εκλήθη καν σε απολογία. Μια περίπτωση μελλοντικής γενοκτονίας δεν δημοσιοποιήθηκε καν. Αντιθέτως ο ΠΟΥ επιβράβευσε την εταιρία αναθέτοντας της το νέο εμβόλιο.
Αν δεν είχε εντοπιστεί τυχαία στη Τσεχοσλοβακία το εμβόλιο-όλεθρος σήμερα θα είχαμε πραγματικά αρκετούς νεκρούς σε αρκετές χώρες και θα είχαμε πράγματι πανδημία όπως είχε προβλέψει ο ΠΟΥ.
Μετά τη διαρροή των παραπάνω και άλλων πληροφοριών πρώτα από εναλλακτικές πηγές πληροφόρησης και μετά από τα επίσημα ΜΜΕ, ο ΠΟΥ δεν απέσυρε μεν την εντολή των υποχρεωτικών εμβολιασμών, αλλά άλλαξε τακτική. Αντί να ασκήσει Veto και να επιβάλλει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς μέσω κρατικής βίας και κυρώσεων, επιχείρησε να τους επιβάλλει εντείνοντας την τρομοκράτηση των πολιτών μέσω ψευδών ειδήσεων και παραπλανητικών χειρισμών.
Παραγγέλλει όλα τα κρούσματα γρίπης να καταλογίζονται ως κρούσματα της νέας γρίπης. Στην Αμερική αρκεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει ότι έχει πυρετό, βήχα, κ.λ.π για να καταγραφεί ως κρούσμα της νέας γρίπης.
Αναγγέλλει κάθε σποραδικό θάνατο από επιπλοκές γρίπης με τυμπανοκρουσίες στα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Καμία αναφορά δε γίνεται για τα πάμπολλα θύματα της εποχικής γρίπης και των άλλων ασθενειών.
Παραγγέλλει κλείσιμο σχολείων με κάθε απλό κρούσμα “γριπώδους” συνδρομής. δημιουργώντας κλίμα ανησυχίας στους γονείς και ευρύτερα στην κοινωνία. Τόσα χρόνια κανένα σχολείο δεν έκλεινε με τα πάμπολλα κρούσματα εποχικής γρίπης.
Για να επιτείνει ακόμη την ατμόσφαιρα παραγγέλλει απόσταση ενός μέτρου μεταξύ των θρανίων στα σχολεία. Δεν προβλέπει τίποτα για το συνωστισμό στα διαλείμματα, στα γήπεδα, στις συναυλίες κ.α.
Δεν επιτρέπει την εξέταση των στοιχείων που αναγγέλλει για την πανδημία σε ανεξάρτητους ερευνητές.
Ερευνητές του δικτύου ειδήσεων CBS μετά από επανειλημμένες άκαρπες προσπάθειες για έλεγχο των στοιχείων μπόρεσαν να συγκεντρώσουν στατιστικά στοιχεία από 50 πολιτείες των ΗΠΑ και έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι τα κρούσματα που ανακοινώνονταν ήταν διογκωμένα περισσότερο από 50 φορές.
Σε πολλές πολιτείες βρέθηκε ότι μόνον το 1 έως 2% των «πιθανών» ή «τεκμηριωμένων» κρουσμάτων της νέας γρίπης ήταν πράγματι η νέα γρίπη. Τα περισσότερα δεν ήταν ούτε καν η εποχική γρίπη.
Ενσπείρει ανησυχίες για σοβαρότερη εξέλιξη της γρίπης αποσιωπώντας ότι στην περίπτωση αυτή τα εμβόλια που έχουν παρασκευαστεί είναι άχρηστα, γιατί είτε ο ιός έχει μεταλλαχθεί είτε πρόκειται για νέο ιό.
Για όλα αυτά τα προφανή στοιχεία καταστρατήγησης της νομιμότητας η δικαιοσύνη δεν επιλήφθηκε.
Για μια άλλη φορά γινόμαστε μάρτυρες της επίφασης των θεσμών. Για μια άλλη φορά τίθεται το θέμα των κινδύνων από την πίστη μας σε αυθεντίες. Για μια άλλη φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ανάγκη αυτονόμησή μας και στα θέματα της υγείας.

http://agisgios2.blogspot.com/2009/11/blog-post_06.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: