Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Για τέτοιες δηλώσεις σας κ. Μπακογιάννη ο κόσμος στηρίζει τον κ. Σαμαρά...!




Μείναμε έκπληκτοι όταν ακούσαμε την κ. Μπακογιάννη στο δελτίο του κ. Χατζηνικολάου προχθές να κάνει την εξής δήλωση: " Η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν ποτέ υπέρ της Ευρώπης των Εθνών, αλλά υπέρ της Ευρώπης των λαών"! Αυτή η δήλωση της πρώην Υπουργού Εξωτερικών τα λέει όλα για τα "πιστεύω" που την διέπουν. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι το κόμμα της Ν.Δ εκφράζεται συνολικά από αυτήν την άποψη. Και σίγουρα θα ήταν απογοήτευση για εμάς αν ήταν υπερ της ίδιας άποψης και το άλλο στρατόπεδο..! Ο λόγος που μείναμε έκπληκτοι δεν είναι τόσο το γεγονός ότι δεν φανταζόμασταν ότι σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται η κ. Μπακογιάννη, όχι υπέρ των Εθνών αλλά υπέρ των λαών, αλλά για την ευκολία με την οποία το δήλωσε και δεν το κατάλαβε κανείς..! Δηλαδή για να το καταλάβουμε και εμείς καλύτερα, είστε υπέρ της Ευρώπης των λαών είπατε..! Δηλαδή της άμορφης μάζας η οποία είναι ενιαία και δεν έχει χαρακτηριστικά τα οποία να ξεχωρίζουν τα "κομμάτια" της μάζας αυτής μεταξύ τους..; Και δεν είστε υπέρ της Ευρώπης των Εθνών...! Δηλαδή δεν θέλετε να ξεχωρίζουν αυτοί οι λαοί μεταξύ τους με βάση τα έθνη..! Δεν θέλετε να υπάρχουν έθνη; Μας θέλετε όλους μια κεντροδεξιά μάζα..;
ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

ΑΥΤΟΝΟΟΣ είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ , ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗ: ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!

ΑΥΤΟΝΟΟΣ είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ , ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗ: ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!